Voli ženine specijalitete

Bastian Schweinsteiger otkriva koje mu omiljeno jelo Ana priprema skoro svako jutro

Ana Ivanović i Bastian Ana Ivanović i Bastian Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Ivanović i Bastian +0 Ana Ivanović i Bastian Galerija

Bastian Schweinsteiger otkrio je koji mu je omiljeni srpski specijalitet, a supruga Ana mu ga priprema skoro svako jutro.

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger smatra se pravim srpskim zetom, a to su potvrdili i njegovi odgovori putem Instagrama koje je uputio svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Bastian Schweinsteiger i Ana Ivanović - 2 Malo iznenađenje! Bastian Schweinsteiger supruzi Ani Ivanović rođendan je čestitao romantičnom porukom na srpskom i tako sve oduševio!

Muža tenisačice Ane Ivanović, prati više od 13 milijuna pratitelja na Instagram profilu pa je u tu čast napravio video u kojem je odgovarao na pitanja iz cijelog svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Našla su se tu i pitanja u vezi nogometa i ostalih sportova: "Za koga navija?", "Tko mu je idol iz mladosti?", "Tko je po njegovom mišljenju najbolji nogometaš u svijetu?".

Bastian je odgovorio da su mu omiljene srpske riječi "ajde" i "zet" koje je i preveo na Engleski jezik. Podrazumijeva se da mu je prva riječ najdraža jer je to bio uzvik kojim je njegova supruga sebe bodrila na teniskim terenima i poslje kojeg je slijedilo slavlje navijača.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger)

Također je otkrio i koje mu je omiljeno jelo iz srpske kuhinje.

Riječ je o prženicama koje mu Ana priprema skoro svako jutro za doručak, a za svaku pohvalu je kako je Njemac uspio izgovoriti ovu riječ koja strancima obično zadaje tešku muku.

Inače, početak veze Ane i Bastiana, koji imaju sinove Luku i Leona, bio je obilježen skandalom i negativnim medijskim napisima.

Naime, Schweinsteiger je imao djevojku, glumicu i manekenku Saru Brander, s kojom je bio sedam godina i živjeli su skupa. Svi su očekivali da će par uskoro okruniti svoju vezu brakom, no onda je procurila vijest da Bastian ljubi Anu.

Šuškalo se da su se Bastian i tenisačica zaljubili 2014. nakon što su neko vrijeme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominirala nogometaša za Ice Bucket Challenge. Potom je on uzvratio nominacijom njezina brata Miloša.

"Na početku su Bastian i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje govoriti o njemu", izvještavali su njemački mediji. Secirali su Ivanović u detalje te pisali da je Bastian ostavio djevojku zbog zavodnice s Balkana.

Čak su u njemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su usporedili Saru s Anom. Istaknuli su da je tenisačica brineta i škorpion po horoskopu, a da je manekenka plavuša i strijelac. Usto su pisali da Ana govori ruski, engleski, njemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sarah njemački i engleski.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela Kristina Krepela +9 Kristina Krepela Celebrity Naša glumica našla se na meti prevaranata: ''U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene