Penju se prema vrhu

Plavokose ljepotice svijetu su poznate zbog svojeg obiteljskog zaleđa, no pozornost je ovoga puta ukrao njihov prezgodni brat!

Amelia Spencer, Eliza Spencer Amelia Spencer, Eliza Spencer Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eliza Spencer, Amelia Spencer Amelia i Eliza Spencer Amelia i Eliza Spencer Amelia i Eliza Spencer +0 Amelia Spencer, Eliza Spencer Galerija

Amelia i Eliza Spencer plijenile pozornost na zabavi u Londonu, kamo su se nedavno preselile iz Cape Towna, no pažnju je ovoga puta ukrao njihov polubrat.

Slavne britanske blizanke i nećakinje pokojne princeze Diane, Amelia i Eliza, pokazale su svoje vitke manekenske linije, i to na zabavi povodom izlaska nove kolekcije za njihov omiljeni modni brend Michael Kors.

Pogledaj i ovo Princ Louis Konačno osvanula! Pogledajte novu preslatku fotografiju živahnog princa Louisa, za nju je zaslužna njemu najvažnija osoba!

29-godišnje sestre za tu su priliku odlučile nositi crne haljine, a svojom su ljepotom i ovog puta sve ostavile bez daha.

Amelia i Eliza, koje su se nedavno preselile iz Cape Towna u London, kćeri su Dianina brata Charlesa Spencera i njegove prve supruge Victorije Aitken, dok je njihov deset godina mlađi brat Samuel sin Victorije i južnoafričkog biznismena Jonathana Aitkena, a upravo on je bio glavna zvijezda ovog puta. 

Djevojke su ranije u intervjuima spominjale kako su nikad prežaljenu princezu poznavale samo kao članicu svoje obitelji.

"Odrasle smo u Južnoafričkoj Republici i nismo bile svjesne što je ona bila u to vrijeme. Shvatile smo čitavu priču tek puno kasnije", govorile su sestre.

Amelia i Eliza su imale tek pet godina kada je princeza Diana poginula u prometnoj nesreći u Parizu. "Otac nam je uvijek govorio koliko je bila dobra kao osoba te puna razumijevanja za sve oko sebe", komentirale su jednom prilikom.

Priznaju kako su pomno proučile njezin modni izričaj, a to je samo jedan od razloga zbog kojeg joj se i danas dive.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Celebrity Godinama je htjela biti dječak, a onda se naglo promijenila i sada sve više nalikuje svojoj prekrasnoj mami!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 4 +1 Bella Hadid - 1 Celebrity Nikad golišavije izdanje jedne od najljepših žena svijeta: Preskočila je odjeću i za izlazak obukla samo seksi donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene