čestitke!

Almira Osmanović pohvalila se divnim obiteljskim vijestima: ''Još jedan dragulj u bakinoj riznici''

Almira Osmanović - 3 Almira Osmanović - 3 Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Almira Osmanović - 2 Almira Osmanović - 1 Almira Osmanović - 8 Almira Osmanović - 4 Almira Osmanović - 5 Almira Osmanović - 1 Almira Osmanović - 2 Almira Osmanović - 3 Almira Osmanović - 4 Almira Osmanović - 5 +2 Almira Osmanović - 6 Galerija

Almira Osmanović bila je prva nacionalna prvakinja baleta, a gledali smo je i u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" kada je bila jedna od članica žirija.

Bivša primabalerina Almira Osmanović na svom Instagram profilu ispod nove objave pohvalila se da je u njihovu obitelj stiglo njezino treće unuče. 

Njezina kćer Sara rodila je djevojčicu Tiju. 

''Treći dragulj u bakinoj riznici. Dobrodošla Tia'', napisala je Almira uz fotografiju koju je objvila, a otkrila je i da su Sara i beba dobro te da porod nije dugo trajao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Almira Osmanović (@almira_osmanovic_)

U komentarima su joj pratitelji uputili pregršt čestitki i lijepih želja. 

Koliko je Almira sretna baka i koliko ju ispunjava ta uloga, često pokazuje na svojim društvenim mrežama gdje objavljuje fotografije s unučicama. 

Prvi puta postala je baka 2019. godine kada je njezina kćer Sara rodila djevojčicu Doru, a u međuvremenu je i njezin sin Tin dobio kćer Marlu.

Almira je već godinama u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom. Ranije je pričajući o braku s njim rekla da im se veza temelji prije svega na velikoj ljubavi, poštovanju, toleranciji, otvorenosti, obostranoj velikoj istraživačkoj energiji. Imaju mnogo dodirnih točaka i to je njihova formula za sretan odnos.

Podsjetimo, Almiru smo gledali kao jednu od četiri člana žirija u prvoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" kada su ostatak žirija činili Dinko Bogdanović, Alexandra Berte i Nicolas Quesnoit.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mladi Zvone Akrap Macan Benz, 1995. Vjenčanje Aljoše i Vesne Mlada Ivka +22 Mladi Ivka i dida Akrap Zanimljivosti Kako su Ivka i dida Akrap izgledali u mladosti i tko je vodio Lucu na maturalni ples? Zavirite u obiteljske albume likova iz Kumova!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Mirna Mihelčić i Lovro Kondža +24 Mirna Mihelčić i Lovro Kondža Celebrity Moglo bi vas iznenaditi tko glumi bebu Cvitu u Kumovima, njezina mama iz serije otkrila je dosad nepoznate informacije!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene