Vrijeme za odmor

Adele s partnerom ljetuje u našem susjedstvu, hoće li i ona svratiti do Lijepe Naše?

Adele Adele Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Adele Adele Adele Adele Adele Koncert Adele u Londonu - 4 Adele - 1 Adele - 2 Adele - 3 Koncert Adele u Londonu - 8 +17 Koncert Adele u Londonu - 7 Galerija

Adele i njezin novi dečko Rich Paul uživaju na godišnjem odmoru u Italiji, a na odmoru su ih u ležernom izdanju ulovili paparazzi.

Pjevačica Adele odlučila se odmoriti od poslovnih obaveza te se zaputila sa zaručnikom Richom Paulom na odmor na Sardiniju.

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Paparazzi su ih ulovili u vrlo ležernom izdanju. Naime,  Adele je na sebi imala plavu prozračnu haljinu s neobičnim detaljima, pletenu torbu i crne naočale, dok je Rich na sebi imao kratke bijele hlačice i šarenu košulju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Nedavno je pjevačica napravila i manju transformaciju svog izgleda tako što je vidljivo naglasila usne. 

Nakon što je u proteklih nekoliko godina drastično smršavjela, sada se odlučila na estetski zahvat, a iako o tome nije sama progovorila, odale su je fotografije koje su snimili paparazzi.

Adele je snimljena u automobilu u Beverly Hillsu s Richom, a iako je pokušavala sakriti lice jer je bila bez trunke šminke, prvo što upada u oči na fotkama njezine su natečene usne.

Na svom Instagram profilu Adele često objavljuje slike s koncerata u svečanim izdanjima, a rijetko kad podijeli i koju s partnerom. 

Inače, Adele je sedam godina starijeg sportskog agenta upoznala nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija, s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju devetogodišnjeg sina Angela. Krajem 2021. izbacila je i novi album "30", i to nakon šest godina pauze, a njime je odmah osvojila vrhove glazbenih ljestvica.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 +33 Nina Badrić u Beogradu Celebrity Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene