Ajme!

Britney je objavila novi golišavi video u kojem je otkrila nešto potpuno novo na sebi, no pratitelje je zabrinula i jedna druga stvar!

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 7 Britney Spears i Kevin Federline - 1 Britney Spears - 1 +26 Britney Spears - 2 Galerija

Britney Spears podijelila je novi video na Instagramu, i to još jedan golišavi u nizu, a otkrila je i da je napravila jednu promjenu na sebi.

Pjevačica Britney Spears objavila je video s odmora, na kojem je sa suprugom Samom Ashgarijem

Pogledaj i ovo Britney Spears - 2 ''To sam samo ja!'' Britney Spears pozirala je kao od majke rođena i tu fotografiju objavila, no ovaj put komentare je zabranila!

Na golišavoj snimci valjala se po plaži u tangicama i s rozim kaubojskim šeširom na glavi. Grudi je pokrivala rukama, a u opisu objave otkrila je i zašto nosi modni dodatak na glavi:

"Odrezala sam svu kosu, ali je ne želim pokazati".

No, čini se kako je pjevačicu ipak izdao njezin rep, pa su pratitelji zaključili da se radi o bobu do ramena. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Još su nešto svi primijetili, a to je crvenilo po koži koje je zadobila od sunca, pa su joj pratitelji u komentarima pisali:

"Koristiš li kremu protiv sunca", "Bježi od sunca, Britney", "Ajme, pa ti imaš opekline", "Drži se hlada".

Britney je u braku sa Samom Asgharijem, a upoznali su se na snimanju spota ''Slumber Party'' 2016. te su se zaručili u rujnu prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba prilično kasnila.

Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo život Britney Spears.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +14 Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik objavila fotku u badiću poslije kupanja u moru, čini se da ljeto za nju još nije gotovo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović Milica Pavlović +27 Milica Pavlović Celebrity Srpska folk-zvijezda pozirala u bikiniju bez šminke i fotošopa pa pokazala svoju prirodnu ljepotu

 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene