stari kao vino!

Pamtimo ga po romantičnoj komediji s Drew Barrymore iz 2009. godine, a on i danas izgleda gotovo isto kao i tada!

Justin Long Justin Long Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Long i Kate Bosworth - 1 Justin Long i Drew Barrymore - 2 Justin Long i Drew Barrymore - 3 Justin Long i Drew Barrymore - 4 Justin Long i Drew Barrymore - 1 Justin Long i Kate Bosworth - 2 Justin Long i Kate Bosworth - 3 Justin Long i Kate Bosworth - 4 Justin Long i Kate Bosworth - 4 Justin Long i Kate Bosworth - 3 +15 Justin Long i Kate Bosworth - 2 Galerija

Glumac Justin Long otkrio je da su se on i partnerica Kate Bosworth vjenčali. Svi ga znaju po filmu ''Njemu baš i nije stalo'' i vezi s Drew Barrymore početkom 2000-ih.

Glumac Justin Long otkrio je kako su se on i njegova partnerica Kate Bosworth vjenčali u podcastu kod glumice Kyre Sedgwick.

Pogledaj i ovo showbuzz nekoliko tjedana prije godišnjice Nikad romantičnija objava razvoda zbunila, ali i rastužila njezine obožavatelje: "Držimo se za ruke kao na dan našeg vjenčanja"

Long je svoju partnericu nazvao suprugom, a ispričao je kako ga je jednom posjetila na setu za film ''Barbarian'' u Bugarskoj.

''Bio sam tamo kad sam se stvarno zaljubio u svoju sada suprugu. Došla je u posjet, a meni nikad nisu odgovarali posjeti na setu, pogotovo oni dogovoreni. Ali eto, ona je stigla i uživao sam u tome, proveli smo predivne trenutke zajedno.''

''Pomoglo mi je što je bila tamo. Pomogla bi mi oko scena. Bila je najbolja'', dodao je.

Inače, Justin je Kate zaprosio u travnju, a svoje vjenčano prstenje pokazali su u jednoj priči na Instagramu.

Kate je rekla: ''Bok svima, pogodite što radimo? Uživamo s našim…'', a Justin je potom krenuo prema kameri s lijevom rukom u džepu i dok ju je vadio, dirao je svoj prstenjak, otkrio prsten i namignuo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Long (@justinlong)

Zaruke su potvrdili na njegovu podcastu ''Life is Short'' početkom travnja, kada je ona gostovala.

''Imao sam posebnu stvar isplaniranu oko Kateina rođendana i otprilike mjesec dana prije toga pričali smo kako se stvari mijenjaju u životu, a ponekad toliko drastično bez ikakvih upozorenja. Bio je to trenutak u kojem se činilo da smo toliko povezani i znao sam da je to to.''

A Kate je otkrila da se prosidba dogodila tijekom terapije kod psihijatra.

''Terapeut nam je dao stvarno sjajan savjet, koji je glasio: 'Pobrinite se da prilično dosljedno pitate jedno drugo što vam je potrebno.'''

''I stvarno me pogledao i rekao: 'Da provedem život s tobom.' Potom se nasmiješio i rekao: 'Pa, da, imaš to. O moj Bože, imaš to''', ispričala je.

A on je potom ponovio svoju rečenicu jer ga Kate nije dobro shvatila.
''Ne, mislim, stvarno želim provesti život s tobom.'' 

Par je prvi put pokrenuo glasine o vezi u prosincu 2021., nakon što su se upoznali na snimanju filma.

A prije Kate Justina svi pamte po vezi s glumicom Drew Barrymore. Par je bio zajedno od 2007. do 2010. godine, a zajedno su glumili i u filmu ''Njemu baš i nije stalo''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 1 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 3 +26 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zadruga Zadruga Zadruga Zadruga 2023. +8 Zadruga 2022 Zanimljivosti Ukida se kontroverzni srpski reality show? "Propadaju vam svi honorari, idete s nulom van!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene