Nova mala obitelj!

Sandi Pego podijelio prvu fotografiju s novorođenim sinčićem, otkrio i koje su ime odabrali za mališana

Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Cindy Šoštarić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Sandi Pego i Ismael Hadžić Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy Sandi Pego i Cindy In Magazin: Sandi Pego - 11 In Magazin: Sandi Pego - 10 In Magazin: Sandi Pego - 9 In Magazin: Sandi Pego - 8 In Magazin: Sandi Pego - 7 +20 In Magazin: Sandi Pego - 6 Galerija

Sandi Pego i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić postali su sretni roditelji sinčića, a sada su podijelili i prvu fotografiju svog novorođenčeta.

Naš najpoznatiji TikToker Sandi Pego i njegova supruga Cindy Šoštarić Hadžić postali su sretni roditelji sinčića.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Divna uspomena! Jedan od najpopularnijih domaćih infuencera objavio golišave fotke sebe i supruge pred dolazak djeteta!

Vijest koju su mnogi očekivali objavili su sretni roditelji, a Sandi je sada podijelio i prvu zajedničku fotografiju sa sinčićem te otkrio koje su mu ime dali.

''Ian, 29.09.2022., 21:55, 51 cm, 3300g'', napisao je Sandi u opisu zajedničke fotografije iz rađaone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandi Pego (@sandi.pego)

U komentarima su se odmah javili brojni čestitari među kojima i Albina Grčić, influencerica i plesačica Martina Vuletić, i influencerica Anamaria Raić.

Vijest o dolasku djeteta njihovi su fanovi dugo očekivali, a veliko nestrpljenje zavladalo je kada je Sandi objavio da se spremaju u rodilište.

Kada su stigli u bolnicu, Sandi je podijelio fotografiju iz rađaonice na kojoj suprugu drži za ruku te je napisao: "Odjavljujemo se".

Četiri sata kasnije javili su se sa sretnom vijesti.

Podsjetimo, par je otkrio da čeka prinovu u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem smo Sandija gledali kao natjecatelja, a nakon toga održali su i glamuroznu proslavu na kojoj su otkrili spol djeteta.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021. godine. Zajedno snimaju zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 Alka Vuica i Siniša Vuco +8 Alka Vuica i Siniša Vuco Nekad i sad Pogledajte kako je Alka Vuica izgledala prije 17 godina, pored nje su tada i misice pale u drugi plan!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Pribičević - 1 Zoran Pribičević - 4 Zoran Pribičević - 10 Zoran Pribičević - 2 +16 Zoran Pribičević - 2 Nekad i sad Sjećate se njega? I danas rado pokazuje mišićavi torzo, a sada je snimljen u rijetkom izlasku s obitelji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene