''Oprosti, što ti je ovo?''

Nives se pohvalila novom haljinom, ali vjerni pratitelji zamijetili su sumnjiv detalj na grudima koji je inače nemoguće vidjeti

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus s mamom Nives Celzijus +20 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je videozapis i pokazala kako oblači svoju haljinu, a pratiteljima je jedan detalj upao u oko.

Nives Celzijus objavila je novi videozapis na kojem oblači svoju haljinu s dubokim dekolteom, a dok se okretala oko svoje osi kako bi pokazala kako joj haljina stoji, pratiteljima je u oko upalo nešto drugo.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Na jednoj od dojki koje su se isticale u bež haljini Nives ima maleni ožiljak. Vjerni fanovi koji uvijek analiziraju svaku njezinu fotografiju to su odmah primijetili pa su je u komentarima upitali što joj je to.

Međutim, Nives se na ta pitanja nije osvrtala, već je samo u opisu videozapisa priznala da joj je ovo najdraža odjevna kombinacija.

''Moj najdraži odjevni predmet, poslije pidžame naravno…'' pisalo je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Ostali su je počeli hvaliti, a mnogi bi htjeli jednom kad ih sustignu godine izgledati kao ona.

''Predobro ti stoji i predivna si'', ''Daj Bože da budem MILF kao ti u tim godinama'', ''Svaki dan si sve bolja i izazovnija'', pisali su.

Nives je u prošloj godini često častila obožavatelje na društvenim mrežama svojim eksplicitnim izdanjima i čini se da se, na radost mnogih, u vezi s time ništa neće promijeniti ni u 2023. godini.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +35 Ivana Knoll Celebrity Ivana Knoll na meti kritika zbog novih razgolićenih fotografija: "Pretjerala si, promijenila si cijeli oblik!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler Dvina Meler +11 Dvina Meler Nekad i sad Prije 25 godina bila je najljepša sportašica Hrvatske i Europe, pokorila je i modne piste, a evo što radi otkako se povukla iz javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene