Nitko ju dosad nije čuo

Na tragičnu obljetnicu objavljena je posljednja pjesma Šabana Šaulića: ''Ovaj glas nitko neće moći zamijeniti...''

Šaban Šaulić Šaban Šaulić Youtube 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Šaban Šaulić Gordana, Sanela Šaulić i Luka Adžić Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 1 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 2 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 3 Obljetnica smrti Šabana Šaulića - 4 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +16 Mirsad Kerić, Šaban Šaulić (Foto: Instagram) Galerija

Na godišnjicu smrti kralja narodne glazbe Šabana Šaulića objavljena je pjesma koju je snimio prije smrti i koju nitko dosad nije čuo.

Prije točno četiri godine napustio nas je regionalni kralj narodne glazbe Šaban Šaulić nakon tragične prometne nesreće.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) tri godine od nesreće Obitelj Šabana Šaulića razočarana presudom čovjeku koji je skrivio njegovu smrt, detalji iz zadnjih sati života pjevača još lede krv u žilama

Njegove pjesme obilježile su živote mnogim ljudima, a prije smrti Šaban je snimio i ovu pjesmu koja nikada nije objavljena do danas.

''Gdje ste sada drugovi'' njezino je ime, a pjesma je osvanula na njegovom YouTube kanalu i u samo nekoliko sati skupila više od 30 tisuća pregleda.

Pjesmu možete poslušati OVDJE. 

U spotu pjesme prikazuje se proces snimanja u studiju u kojem je snimljen i Šaban sa stihovima pjesme u ruci, a ovaj način da ga se svi prisjete nakon četiri godine mnogima je natjerao suze na oči.

''4 godine prošle, ali taj dan nikad… Legenda živi'', ''I dan danas vjerujem da nas nisi napustio!'', ''Ovaj glas nitko neće moći zamijeniti'', neki su od komentara obožavatelja ispod pjesme.

Neki od fanova danas su uz obitelj i prijatelje došli i na Šabanov grob, a fotografi su fotografirali njegovu suprugu Gordanu, kćer Sanelu i unuka Luku koji su se neutješno grlili i tješili pokraj njegova posljednjeg počivališta.

Šaban je osim Gordane i Sanele iza sebe ostavio i kćer Ildu i sinove Mihajla i Roberta.

Podsjetimo, legendarni pjevač poginuo je 17. veljače 2019. godine u prometnoj nesreći koja se dogodila nakon što se vraćao s nastupa u Njemačkoj. U automobil u kojem je bio s još dvoje kolega zabio se pijani vozač. Dok su se vozili prema aerodromu na putu su bili radovi pa su prelazili iz jedne trake u drugu, a onda su čuli udarac drugog vozila koje je naletjelo na njih otpozadi. Prtljažnik automobila se nabio skroz do suvozačeva mjesta na kojem je sjedio Šaban, a na Mirsada je pao sintesajzer od kojeg je zadobio težak udarac u glavu. Šaulić je 3 mjeseca prije smrti napisao i oporuku, kao da je predosjećao da mu se bliži kraj, a imovinu vrijednu nekoliko milijuna eura ostavio je supruzi Gordani, djeci i unucima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 9 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 6 +25 Janica Kostelić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako se Janica mijenjala tijekom godina: Danas vodi privatni život, no kad se pojavi u javnosti, jasno je da je potpuno promijenila imidž!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 1 Aaron Taylor-Johnson i Brad Pitt - 2 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +18 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Celebrity Žene gube glavu za mišićavim ljepotanom kojeg uspoređuju s Bradom Pittom, a on je ludo zaljubljen u 23 godine stariju suprugu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene