Požalio je!

Francuska nogometna zvijezda našla se u središtu skandala, razotkrila ga je ljubavnica na društvenim mrežama

Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 4 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 4 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 1 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 2 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 3 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 4 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 5 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 6 Jennifer Giroud i Olivier Giroud - 7 Jennifer Giroud - 5 Jennifer Giroud - 4 Jennifer Giroud - 3 +12 Jennifer Giroud - 2 Galerija

Francuski nogometaš Olivier Giroud glavna je zvijezda francuske reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu, ali u privatnom životu nije mu uvijek išlo.

Francuski nogometaš Olivier Giroud velika je zvijezda francuske reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu, a velika podrška bila mu je i supruga Jennifer Giroud, s kojom je u braku od 2011. godine.

Njezina prisutnost Giroudu je bila od velikog značaja u njegovoj karijeri, ali 2014. godine zamalo je izgubio tu važnu ženu u svojem životu.

Naime, Olivier je te godine imao ljubavnu aferu s manekenkom Celijom Kay.

Dvojac je svoje sastanke vješto skrivao sve do jednog dana kad je Celia na Twitteru podijelila fotografiju Oliviera u donjem rublju u hotelskoj sobi.
Fotografija se proširila internetom brzinom munje, a nogometaša je zbog tog skandala tadašnji nogometni klub u kaznio s 200 tisuća funti.

Fotografiju je te godine objavio i Daily Mail, a možete je pogledati OVDJE. 

Jennifer na cijelu situaciju nije uopće reagirala, a suprugu je oprostila te s njim sada ima četvero djece: Ariju, Evana, Jade i Aarona.

Giroud se nakon što je njegova fotografija bila na svim naslovnicama javno ispričao supruzi, obitelji i klubu.

''Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji, svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju obitelj i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku'', napisao je tada na Twitteru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivier Giroud (@oliviergiroud)

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojka i sestra Borne Sose Djevojka i sestra Borne Sose Ivona Šimunović Ivona Šimunović +21 Ivona Šimunović Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca plijenila je poglede na tribinama, a ponosno je navijala u bratovu dresu

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +31 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda je prije utakmice pozirala u dresu, a onda se na stadionu pojavila u izdanju u kojem je sve oborila s nogu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene