''Ovo je top!''

Najtraženija hrvatska manekenka pozirala je za poznati časopis u društvu pravih legendi i na mjestu za koje ju vežu posebne uspomene

Helena Šopar Zadro - 2 Helena Šopar Zadro - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Šopar Zadro - 6 Helena Šopar Zadro - 5 Helena Šopar Zadro - 4 Helena Šopar Zadro - 3 Helena Šopar Zadro - 1 Helena Šopar Zadro - 7 Helena Šopar Zadro - 6 Helena Šopar Zadro - 4 Helena Šopar Zadro - 3 Helena Šopar Zadro - 2 +20 Helena Šopar Zadro - 1 Galerija

Uspješna hrvatska manekenka Helena Šopar Zadro osvanula je na stranicama jednog od poznatih američkih modnih časopisa As If.

Helena Šopar Zadro uspješna je hrvatska manekenka koja gradi uspješnu karijeru van granica Hrvatske, a svojom jednostavnom ljepotom krasi modne piste uspješnih modnih kuća.

Na svom Instagram profilu Helena se ovog puta pohvalila velikim uspjehom za njezin trud i rad. Naime, Helena je osvanula na stranicama jednog od najpoznatiji modnih časopisa u Americi ''As If'', a fotografiju je podijelila i sa svojim pratiteljima.

Helena je za časopis pozirala ispred kamenog zida u Bolu na Braču na kojem su sjedili stariji muškarci u kupaćim gaćicama, a ona je među njima stajala u bijeloj haljini i s crnim rukavicama koje su sezale iznad laktova.

Helenu je za časopis fotografirala Tatijana Shoan koja je poznata po svom dramatičnom stilu fotografiranja, a manekenka joj je iznijela zahvale i u opisu fotografije.

''Uvijek se najbolje provodim na snimanju Tatijanom'', napisala je i dodala emotikon srca.

Također, zahvalila je i ovim živućim legendama na Bolu koji su sudjelovali u fotografiranju.

''Počašćena sam što su živuće legende Bola pristale biti u ovom editorijalu sa mnom'', dodala je.

''Ova je top'', ''Fenomenalno'', bili su oduševljeni pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Sopar Zadro (@helenasoparzadro)

A za Brač Helenu vežu i posebne uspomene. Naime, Helena se tamo 2018. godine udala za supruga Vjekoslava Zadru, a vjenčanje je doista bilo bajkovito.

Mladenci su do crkve stigli oldtajmerom, a mladenka je za vjenčanicu imala haljinu vlastitog brenda Sopar. Vjenčanica je bila šivana od paške čipke, a krasio ju je i dugačak veo.

Manekenka se zbog ljubavi prema suprugu preselila u London, a par se često voli vratiti u Hrvatsku, dok Helena ovamo često dolazi i zbog posla i vlastitog brenda koji je osnovala sa sestrom Tamarom Rebić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 5 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 2 Premijerka Jadranka Kosor (Foto: IN magazin) - 1 +2 Jadranka Kosor - 2 Celebrity Jadranka Kosor rastužila objavom, obožavatelji joj uputili utješne poruke: "Cijeli dan sama, a danas je…"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Griffith - 1 Melanie Griffith - 3 Melanie Griffith - 4 Tom Hanks i Melanie Griffith +25 Melanie Griffith - 3 Nekad i sad Teško je gledati što si je napravila jedna od nekoć najljepših žena svijeta, svojom pojavom danas izaziva zgražanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene