Poslušala je savjet

Svi su im predviđali kraj jer je ona starija 13 godina, a sad je otkrila i na čemu je zahvalna što je upoznala supruga

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 4 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 2 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 Hugh Jackman - 4 Hugh Jackman - 3 Hugh Jackman - 2 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) +5 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness jedan su od najdugovječnijih parova Hollywooda, a ona je sada otkrila kako je upoznala svoga voljenog supruga.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness jedan su od najdugovječnijih parova Hollywooda, a njihova ljubav traje i nakon 26 godina braka.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness a bili su sinonim za ljubav! Najnovija objava o razvodu koja je sve šokirala: Godinama su svoju ljubav zdušno branili, a sad su nakon 27 godina priopćili da se rastaju!

U njihov brak ispočetka nitko nije vjerovao jer je Deborra starija 13 godina, ali dokazali su da ljubav ne poznaje granice, a ona je sada otkrila i što je dovelo do toga da se upozna sa svojim suprugom.

66-godišnjakinja je u podcastu ''Not an Overnight Success'' Gusa Worlanda otkrila da je živjela u Hollywoodu kad joj je vidovnjakinja rekla da bi se trebala vratiti u Australiju.

Glumica se potom vratila u svoju domovinu, a onda uz Hugha dobila ulogu u TV miniseriji ''Correlli''.

''Puno bih putovala između Australije i Hollywooda. Bilo mi je dosta Hollywooda i vidjela sam vidovnjakinju koja mi je rekla: 'Moraš se vratiti u Australiju'", rekla je Deborra.

''I tako sam se vratila i doslovce se sve što je vidovnjakinja rekla obistinilo. Dobila sam seriju 'Corelli' i Hugh je bio moj kolega.''

Otkrila je da se među njima odmah javila kemija.

''Nisam ga poznavala, ali imali smo nevjerojatnu povezanost... A ostalo je sve povijest.''

Nakon godinu dana, u travnju 1996. godine par se vjenčao, a svoju biološku djecu nikad nisu imali. Ipak, posvojili su 21-godišnjeg sina Maximiliana Jackmana i 16-godišnju Avu Eliot.

Poznati X-men u jednom od intervjua za magazin People otkrio je da se tajna njihova sretnog braka krije u tome da odvajaju vrijeme jedno za drugo i da uvijek uče jedno od drugoga. Dodao je i da su svjesno resetirali svoj brak, što znači da se ne rastaju kao mnogi dugogodišnji parovi.

Par se tijekom posljednjih godina uspješno nosi i s ružnim komentarima na Deborrin račun. Naime, kritiziraju je da izgleda neugledno i ne drži do izgleda, uz svojeg muža koji je seks-simbol, no njih to baš i ne dira i ne osvrću se na zle jezike.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 +4 Katie Price - 4 Celebrity Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Selim Bayraktar - 8 Selim Bayraktar - 4 Selim Bayraktar - 6 Selim Bayraktar - 11 +10 Selim Bayraktar - 10 Nekad i sad Sve je osvojio kao simpatični Zumbul-aga u hit-seriji, a evo kako danas izgleda i čime se bavi ovaj miljenik žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene