Video: Najveći bordel u Europi zapošljava 150 prostitutki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na 11 katova seksualnog raja u Koelnu nalazi se njemački bordel Pascha u kojem je stalno zaposleno 150 prostitutki koje tjedno posjeti nekoliko tisuća klijenata.

Da su na utakmici odigranoj u četvrtak pobijedili Nijemci, prostitutke bi u Paschi radile besplatno. Svakoj od 150 ondje zaposlenih djevojaka poslodavac plaća mirovinsko i zdravstveno osiguranje. One same određuju svoju cijenu, no prosječno uzimaju 100 eura po klijentu.

Pogledaj i ovo Michaela Barišić (Foto: Screenshot) Još nije svjesna Hrvatica u njemačkom showu osvojila vrtoglavih milijun i 850 tisuća kuna: "Prvo ću kupiti novi televizor"

Pascha se nalazi u zgradi s 11 katova seksualnog raja, a to je ujedno jedini bordel na svijetu u kojem ćete dobiti garanciju i ukoliko niste zadovoljni vratit će vam novac. Na jednom cijelom katu svoje tijelo mogu unovčiti i transseksualci.

Vlasnik bordela Armin Lobscheid kaže da kroz Paschu tjedno prođe nekoliko tisuća klijenata, a glavna svodnica Anette potvrdila je da u njemu trenutačno radi i pet Hrvatica.

Radno vrijeme za prostitutke u ovom njemačkom bordelu je od 21 do 5 sati tijekom kojih prostitutka može zaraditi 1,000 eura.

Kada netko od klijenata želi nešto ekstravagantno u seksu, na recepciji dobije ključ od tematske sobe.

Uprava Pasche umirovljenicima je dala popust, pa umjesto 50 eura, osobe starije od 65 godina uz predočenje dokumenata za seks plaćaju 25 eura.

'Za stariju gospodu koja nemaju veliku mirovinu, Pascha već 12 i pol godina ima popust tako da si i oni mogu priuštiti malo erotike', rekla je Anette.

Više o najvećem bordelu u Europi kojeg je posjetila ekipa Red Carpeta, saznajte u priloženom videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene