I u novom terminu!

Najgledaniju lifestyle emisiju Nove TV In Magazin pratimo iz novog studija s puno noviteta: "Jako smo uzbuđeni!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić Novi studio In Magazina: Ilustracija - 3 Novi studio In Magazina: Ilustracija - 1 Novi studio In Magazina: Ilustracija - 2 +0 Novi studio In Magazina: Ilustracija - 4 Galerija

In Magazin emitira se iz novog studija i u novom terminu, a ekipa je za svoje vjerne gledatelje pripremila i mnoštvo noviteta.

In Magazin je nedavno proslavio 14 godina emitiranja tijekom kojih su donosili puno zanimljivih i zabavnih tema, a sada najavljuju, uz novi muti-funkcionalni studio, i brojne sadržajne novosti, a emitirat će se od ponedjeljka do petka od 18 sati.

Uoči snimanja ekipa Vijesti Nove TV razgovarala je s voditeljicom In Magazina Miom Kovačić.

Pogledaj i ovo 15. rođendan IN magazina Ništa bez zabave Donosimo djelić atmosfere s proslave 15. rođendana IN magazina: "Lijepo je vidjeti koliko smo svi zajedno odrasli"

"Jako sam uzbuđena zbog preseljenja, danas je početak novog tjedna i dobro ga započinjemo s novim studijem, najavom novih rubrika. I doista smo uzbuđeni. Sinonim za ugodnu toplu zabavu, sjedneš na dekicu, taj kauč i samo uživaš. Sad idemo u novom terminu u 18 sati, malo smo se i produljili. Imamo puno noviteta, osluškujemo želje, imamo puno toga, ali tu su i neke standardne koje volimo", najavila je Mia.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Lloyd, Michael J. Fox, Lea Thompson i Tom Wilson Film Povratak u budućnost - 3 Film Povratak u budućnost - 2 Film Povratak u budućnost - 1 +14 Michael J. Fox i Christopher Llyod u filmu ''Povratak u budućnost'' - 5 Nekad i sad Sjećate se ekipe kultnog "Povratka u budućnost"? Evo kako izgledaju i što rade 38 godina kasnije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene