Kraj sedmog supertalenta

Za njih nema stajanja: Pobjednici Supertalenta otkrili na što će potrošiti 200 000 kuna

Dio skupine Transform Crew - 3 Dio skupine Transform Crew - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Plesna skupina Transform crew pobjednik je sedme sezone Supertalenta. Nakon slavlja u ponedjeljak, već su se u utorak primili posla i nastavili s probama.

Oduševljenje i sreća među 60-ak plesača koji su u ponedjeljak otplesali pobjednički ples nisu se skrivali. Letjeli su zagrljaji i poljupci, a pala je i pokoja suza.

Pogledaj i ovo Davor Worda Ćiković i Ivana Rončević, voditelji skupine Backstage s Miom Oni su pobjednici sedme sezone Supertalenta, no dosad niste vidjeli što su radili prije svakog nastupa

Kažu, zvučalo im je nevjerojatno jer nisu bili svjesni svog uspjeha.

"To znanje da radimo nešto što volimo najviše na svijetu i s ljudima koje volimo je prekrasno. To te gura na sceni", rekla je Ivana Rončević, voditeljica plesne skupine.

S trenericom su se složile i članice skupine Barbara, Ema, Lucija i Petra: "Skupa smo jači, svi se dobro slažemo i svi dajemo sve od sebe na treninzima i to nas podiže."

Napravili su svoje viđenje mjuzikla "Fantom u Operi". Članovi žirija njihovim su plesom bili oduševljeni. Od Maje Šuput su, još u audicijskoj emisiji, dobili zlatni gumb.

"Kao da su mi djeca pobijedila. Zaista toliko sam sretna", rekla je Maja.

"Apsolutno zasluženo. Bili su savršeni, a meni je uvijek drago kada pobjede plesači", nadovezao se je Bilman na Maju.

No za njih nema stajanja. Od ranog jutra uvježbavaju nove pokrete. Educiraju djecu i mlade urbanim i klasičnim plesnim tehnikama. Treneri polaznike potiču, inspiriraju i motiviraju, kažu članice skupine.

Treneri su plesu posvećeni cijeli život. Sudjelovali su na brojnim domaćim i pet puta predstavljali Hrvatsku na svjetskim natjecanjima.

"Uvijek se trudimo pokazati da je plesna umjetnost u Hrvatskoj jaka, da je to stvarno posao s kojim se netko najnormalnije može baviti i da Hrvatska plesna scena ima svoje mjesto na svjetskoj", objasnila je trenerica Ivana.

Ona i Davor, kažu, nemaju radno vrijeme već žive od jutra do mraka s plesom.

Članovima Transform Crewa ovo je drugi put da su se našli u finalu Supertalenta. Dio osvojene nagrade od 200 tisuća kuna, kažu, potrošit će i na plesne edukacijske projekte za mlade.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene