Provokativni ples

Crnogorac šokirao žiri X Factora: Slavko ne odustaje, želi biti zvijezda pa je otišao u London

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavko Kalezić inače je glumac, no želi postati pjevačka zvijezda. Nakon što je Crnu Goru predstavljao na Eurosongu, odlučio je pokušati i sa britanskom verzijom X Factora.

Ovogodišnji predstavnik Crne Gore na Eurosongu Slavko Kalezić proslavio se svojom dugačkom pletenicom i specifičnim plesom, čime je ušao u anale Eurosonga. Iako nije polučio rezultat koji je planirao, Slavko od svojih snova ne odstaje. Inače je glumac i angažiran je u Narodnom pozorištu Crne Gore, no silno želi biti pjevač.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna ovo se još nije dogodilo! Baby Lasagna i dalje prvi na kladionicama za Eurosong, a nakon Srbije i Islanda sada ima još veće šanse za pobjedu!

Prijavio se stoga u britanski X Factor. U novom teaseru za show, glavna zvijezda upravo je Slavko, koji je svojom pletenicom i plesom šokirao žiri – Simona Cowella, Sharon Osbourne, Louisa Walsha i Nicole Scherzinger. Kako je prošao te koje je komentare dobio, trebat će pričekati još mjesec dana kada kreće prikazivanje nove sezone X Factora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene