Otkrila detalje

Progovorila o snimci iz spavaće sobe slavnog pjevača: 'Sjajno izgleda gol!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djevojka željna medijske pažnje, Tatiana Neves Barbosa, poznatija kao Tati, u svega nekoliko dana je uspjela postati prava internetska senzacija nakon što je objavila snimku iz spavaće sobe Justina Biebera, a sad je otkrila i detalje!

Nakon što je na YouTubeu objavila video iz spavaće sobe Justina Biebera, Tatiana Neves Barbosa postala je poznata diljem svijeta kao djevojka koja je bila u spavaćoj sobi Justina Biebera.

>> VIDEO Snimka koja je obišla svijet - jeste li i vi među njima?
 

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Ovog tjedna Tati je pak odlučila progovoriti o svom odnosu sa Justinom u intervjuu za emisiju 'Fantastico' gdje je izjavila kako su se samo ljubili i da nije bilo seksa.

No, nije trebalo dugo da atraktivna Brazilka promijeni mišljenje. Tako je za britanski The Sun izjavila: 'Bilo je predivno i nezaboravno. Ima zaista dobro tijelo u formi i izgleda sjajno gol. Vjerujte mi, Justin je obdaren i zaista dobar u krevetu', otkrila je 27-godišnjakinja.

Prema njezinim riječima, Justinovu kuću je napustila ujutro. Tad je i nastala snimka koja je osvanula na YouTubeu te je pregledana oko 35 milijuna puta. Istaknula je kako ju je pjevač zvao da se vrati, ali je bila previše izmorena nakon lude noći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene