Što joj se dogodilo?

Njezino lice užasnulo je milijune!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svojom pojavom šokirala je mnoge svojim licem uništenim od plastične kirurgije.

Poznata Hitchcockova muza Kim Novak svojim pojavljivanjem na ovogodišnjoj dodjeli Oscara šokirala je mnoge svojim licem uništenim od plastične kirurgije.

Pogledaj i ovo Donald Trump vidite li o čemu je riječ? Trump je opet predmet izrugivanja, a razlog je i više nego očit: "Ovo izgleda bolesno, više nije s ovog planeta!''

Nezadovoljna – želi još jednu operaciju!

Oštre kritike koje su joj uputili Donald Trump i ostali poznati, jako su povrijedili 81-godišnju glumicu.

'Više neću šutjeti o maltretiranju. Ljudi se ne smiju izvlačiti ako nam to utječe na život' napisala je Kim u otvorenom pismu.
Donald joj je savjetovao da tuži svog plastičnog kirurga.

'Danima nisam izlazila iz kuće i priznajem da me to pogodilo kao nekog tinejdžera. Priznajem, stavljala sam injekcije sala u lice. To mi se činilo manje invazivno od faceliftinga. Osoba ima pravo izgledati najbolje što može, a ja se osjećam bolje ako izgledam dobro', poručila je zvijezda 'Vrtoglavice'.

Dodala je da dobro pamti crna vremena dok je bila mlada glumica u Hollywoodu, kada je bolovala od netretiranog bipolarnog poremećaja te je bila osjetljiva na oštre kritike svojih lošijih filmova. Gostovanje na Oscarima oživjelo je sve to.

'Mislila sam, možda je Hollywood konačno spreman primiti me na drugi način. Jednostavno nisam bila spremna na tako negativne reakcije i uhvatilo me nespremnu' dodala je Kim na kraju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene