Treba li joj to?

Kim Kardashian fotografijom na Instagramu šokirala i najokorjelije fanove

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kim Kardashian golotinja je proslavila, no mnogi se pitaju zašto ne odustane od nje sad kad je udana i ima troje djece?

Najpoznatija starleta na svijetu obožava šokirati javnost.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Gdje se taj gasi? Bivši dečko Kim Kardashian s kojim ima pornić otkrio nove detalje: "Jela bi tijekom seksa i pričala s mamom"

37-godišnja Kim Kardashian proslavila se golotinjom, iako joj nitko ne osporava kako je talent za posao, jer je od ničega stvorila milijunsko carstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

No činjenica jest kako ju je proslavio porno uradak s bivšim dečkom Ray J-jem koji je "slučajno" procurio u javnost, iako se godinama šuška o tome kako ga je Kim namjerno lansirala s mamom Kris Jenner kojoj često tepaju da je "mozak obitelji Kardashian".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nakon Kim, Kris je uspjela proslaviti i ostale sestre obiteljskim reality showom "Keeping Up With The Kardashians", a ostalo je povijest.

Od samih početaka Kim tako pokazuje kako nema problema s golotinjom, iako često pretjera s istom pa ukupni dojam bude vrlo neukusan. No ovaj put starleta je uspjela šokirati i najokorjele obožavatelje i to posljednjom fotografijom na Instagramu koju je objavila prije nešto više od sat vremena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U minijaturnom Chanelovom badiću, Kim je još jednom pokazala sve tjelesne adute, no mnogi su komentirali kako je fotografijom prešla baš sve granice dobrog ukusa te da nije nimalo seksi, već degutantna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Sretno si udana žena i majka troje djece. Što ti ovo treba?", "Ovime samo pokazuješ koliko ne poštuješ Kanyea", "Nije ni čudo što je Kanye toliko ogorčen", samo su neki od komentara ostavljenih ispod fotografije. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene