Nije štedio riječi

Menadžer opleo po Franki Batelić: ''Lidija Bačić je bolja! Ona nema dečka koji je dobar s ovima s TV-a''

Franka Batelić, Ivan Bubalo (FOTO: Šime Eškinja, Facebook) Franka Batelić, Ivan Bubalo (FOTO: Šime Eškinja, Facebook)

Ivan Bubalo opleo je po Franki Batelić nakon što se saznalo da će nas predstavljati na Eurosongu.

Franka Batelić ovih dana ima razloga za slavlje. Nakon što je predstavljena kao hrvatska predstavnica na Eurosongu svi bruje o njoj i njezinoj sreći koju ne skriva zbog te odluke.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Ipak, nije svima ta informacija sjela najbolje. Naime, bivši estradni menadžer Ivan Bubalo nije zadovoljan ovim odabirom, a svoje je nezadovoljstvo iskazao na društvenim mrežama.

''Još Hravatska ni propala, ali sigurno hoće. Cura kaže da je ostvarila san jer ide predstavljati Hrvatsku u Europu. Bez ijedne pjesme do sada, bez ijednog koncerta. Po čemu je ona odabrana? Po tome što je nekima dovoljno tko joj je dečko. Ako treba ona će napisati i tekst (prvi), kad nema nitko u Hrvatskoj. Zašto ne ide Lidija Bačić koja je vokalno pet kopalja ispred. Lidija ima stotine koncerata, a ako uzmemo u obzir scenski nastup i izgled, opet je Lidija bolja. E pa tko je kriv Lidiji što nema momka koji je dobar s ovima s televizije. Plači, plači voljena zemljo!'', stoji u objavi Bubala.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene