Treba i zaraditi!

Na sve je mislio: Goli slikar dosjetio se kako se mogu pogledati njegovi necenzurirani performansi!

Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Brent Ray Fraser (Foto: Instagram) Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nastup Brenta Raya Frasera na Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 5 +0 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Neobični kanadski umjetnik i goli slikar Brent Ray Fraser zapalio je pozornicu showa "Supertalent".

O ovom se nastupu i dalje ne prestaje pričati.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

Prošle nedjelje, neobični kanadski umjetnik Brent Ray Fraser zapalio je pozornicu showa "Supertalent".

"Moji prijatelji misle da sam najkul osoba na svijetu", poručio je žiriju prije nego što se skinuo potpuno gol na pozornici te spolnim organom nacrtao Davora Bilmana u crno-bijeloj verziji.

Operna pjevačica Martina Tomčić odmah mu je stisnula X te napustila studio, dok su Maja Šuput, Davor Bilman i Janko Popović Volarić u svojim stolcima ostali sjediti do kraja, a na njihovim su se licima izmjenjivale različite emocije - od nevjerice do šoka i oduševljenja. Posebno je aktivna u pokazivanju emocija bila vrckava Maja, koja nam je naknadno otkrila kako je Brentov "kist bio impozantne veličine".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I Am Brent Ray Fraser (@iambrf) on

"Na televiziji se nije toliko dobro vidjelo koliko je on dobro građen. Svaki centimetar njegova tijela isklesan je i preimpresivan", otkrila nam je u nastavku, a mi smo počeli otkrivati malo više detalja o životu neobičnog umjetnika koji svoj unikatni talent shvaća vrlo ozbiljno.

"Stvaram umjetnost i uspomene", stoji u opisu njegova profila na Instagramu, na kojem ga prati 11,5 tisuća ljudi. Kako sam priznaje, u slikanju se usavršava od treće godine, a prvi je nastup imao u jednom talent showu u Francuskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I Am Brent Ray Fraser (@iambrf) on

"Mogu crtati vrlo lijepo, a ovu posebnu vještinu otkrio sam prije desetak godina. Od tada nadograđujem tu vještinu. Svaki dan vježbam, a nekad i dva puta dnevno", objašnjava. Na pitanje kako je otkrio svoj neobičan talent, nije precizno odgovorio, već je rekao: "Sve što sam radio nije bilo slučajno, bila je suđeno da bude tako."

Danas Brent putuje svijetom te nastupa, a ako želite pogledati njegove necenzurirane videouratke, to možete učiniti na ovom linku, no nažalost, ne možete ih gledati besplatno. Članarina za fotografije i videe iznosi 15 dolara mjesečno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MENENDEZ #brentrayfraser @stevenlovemenendez

A post shared by I Am Brent Ray Fraser (@iambrf) on

Pa tko voli...

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene