Nekad velika zvijezda

Evo kako danas izgleda Mitch iz ''Baywatcha'': Buran život na njemu je ostavio traga, ali još se dobro drži

David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) +0 David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Galerija

David Hasselhoff proslavio se glumeći u seriji "Spasilačka služba", a za danima najveće slave još uvijek žali.

Zvijezda serije "Spasilačka služba“ David Hasselhoff danas ima 65 godina i daleko je od slike i prilike svog lika Mitcha Butchannona, koji mu je donio slavu diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Jose Solano - 7 Potpuno neprepoznatljiv! Bio je jedan od najzgodnijih spasilaca u popularnoj seriji, a evo gdje je i kako izgleda danas!

Njegovom današnjem izgledu, vjerojatno su pridonijeli i brojni problemi poput bankrota, problemi s ovisnoću i razvod, ali i estetske operacije lica kojima se podvrgnuo. Nikad nije skrivao da žali za danima najveće slave i uvijek je pokušavao biti prisutan u javnosti.

David Hasselhoff (Foto: Profimedia) David Hasselhoff (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

David se tako još uvijek bavi glumom, a uskoro ćemo ga moći gledati na velikom platnu u filmu “Ant-Man & Wasp“. Na premijeri filma pojavio se s 28 godina mlađom zaručnicom Hayley Roberts, a zajedničkim su pojavljivanjem izazvali veliku pažnju obožavatelja i fotografa.

David Hasselhoff (Foto: Getty Images) David Hasselhoff (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Unatoč razlici u godinama, par je u vezi od 2011. godine, a zaručili su se nakon pet godina veze. “Rekao sam, ne ženiš se s nekom osobom jer želiš živjeti s njom, već zato što ne možeš živjeti bez nje. Znam da bih bio nesretan bez nje.“, izjavio je David.

Još jedan slavni par koji dokazuje da ljubav ne poznaje godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene