Zgodan bio i ostao!

Proslavio 57. rođendan, usporedio kako je izgledao sa 18 godina pa privukao pozornost poznate ljepotice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rob Lowe podijelio je fotografije sa seta filma "Autsajderi" kada je proslavio 18. rođendan, a u toj tinejdžerskoj drami je glumio s mnogim poznatim facama među kojima su Tom Cruise, Patrick Swayze, Matt Dillon, Nicolas Cage i Diane Lane.

Rob Lowe obilježio je svoj rođendan posebnom objavom na Instagramu, a njegov izgled nije propustila komentirati ni jedna poznata ljepotica. 

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

"18. rođendan na setu 'The Outsiders'. 57. na setu '9-1-1: Lone Star'. Između tih godina bilo je nevjerojatnih darova i profesionalno i privatno. Zahvalan sam čovjek. Hvala na rođendanskim željama. To mi znači puno. Volim vas sve!", napisao je glumac. 

Rob je to istaknuo uz usporedne fotografije sa seta filma "Autsajderi" iz mlađih dana i serije "9-1-1: Teksas" u kojoj trenutno glumi. Mnogi su mu čestitali ispod objave, a jedan komentar se posebno istaknuo. 

"Ti si stari frajer koji dobro izgleda", napisala mu je Sharon Stone. Našli su se tu i još neki lijepi, ali i smiješni komentari. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)

"Volim te više od svog muža", "Kao dobro vino", "Tvoja kosa dobro izgleda i nisi ju izgubio. Kako?", "Moja prva simpatija stari nevjerojatno", "Bolji s godinama", komentirale su oduševljene obožavateljice. 

U filmu "Autsajderi" iz 1983. Rob je glumio s mnogim poznatim facama među kojima su Tom Cruise, Patrick Swayze, Matt Dillon, Nicolas Cage i Diane Lane. 

Inače, Lowe je od 1991. u braku s vizažisticom Sheryl Berkoff (59) s kojom ima sinove Johna (26) i Matthewa (28). 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Nekad i sad Sjećate se Martine Vrbos? Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila, danas je potpuno druga osoba!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) +4 Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene