Divna!

Sjećate li se ove ljepotice? Glumila je u spotu popularnog boy-benda, a sad se posvetila obiteljskom životu u Americi, evo kako danas izgleda!

Korina Longin - 5 Korina Longin - 5 Screenshot 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Korina Longin - 4 Korina Longin - 15 Korina Longin - 8 Korina Longin - 10 Korina Longin - 11 Korina Longin - 6 Korina Longin - 1 Korina Longin - 2 Korina Longin - 5 Korina Longin - 9 +7 Korina Longin - 7 Galerija

Neki Hrvati sjećaju se lijepe Zadranke Korine Longin, koja je bila jedna od najuspješnijih manekenki i uskoro slavi 40. rođendan, a evo kako izgleda danas.

Rijetki Hrvati sjećaju se lijepe Zadranke Korine Longin, koja je svojevremeno bila jedna od najuspješnijih manekenki u Hrvatskoj i šire.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotice s piste OTKRIVAMO Gdje su danas Hrvatice koje su zapalile svijet?

2007. godine povukla se iz javnosti te preselila u daleki Los Angeles i udala se za repera Fredra Starra. Vrhunac svoje manekenske karijere doživjela je u New Yorku, a onda se posvetila obiteljskom životu.

Longin je veliki uspjeh doživjela i kao model u spotu jednog od najpoznatijih bendova N'Sync za pjesmu ''Gone''.

Korina će uskoro proslaviti 40. rođendan, a od svojih mladih dana dosta se promijenila, ali i dalje odiše pravom ljepotom.

Korina nije vrlo aktivna na društvenim mrežama, a svoje fotografije ponekad podijeli na Instagramu i Facebooku.

S reperom ima tri sina: Brightona, Princetona i Rivera, a 2018. godine manekenka je pokazala i da svoju djecu uči hrvatskim korijenima, pa ih je za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu fotografirala u kockastim dresovima.

2008. i 2009. godine Fredro i Korina boravili su i u Hrvatskoj, a njihov je ostanak bio popraćen zbog skandala koji je izbio 2009. godine.

Suprug zadarske manekenke Korine Longin priveden je u policiju nakon što je u zadarskom kafiću Shine puštao preglasnu glazbu. Zbog toga ga se teretilo za remećenje javnog reda i mira, a da stvar bude gora, policija ga je privela pred očima roditelja njegove supruge Korine, koji su se također našli u kafiću i morali gledati kćerina supruga kako ga policija poput kakvog kriminalca odvodi u stanicu.

Oduzeli su im putovnice i nakon dva i pol sata ispitivanja pustili na slobodu. Dan kasnije policija ih je dopratila na Prekršajni sud u Zadru, gdje ih je sudac kaznio i vratio im putovnice. Prema nekim izvorima, američki reperi bili su izvan sebe od šoka, pogotovo jer se Fredro prvi put našao u Hrvatskoj i već uspio osramotiti pred Korininim roditeljima. Srećom, Korine nije bilo u Zadru jer se nalazila u Los Angelesu na pripremama za snimanje filma.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Beregova - 3 Maria Beregova - 2 Maria Beregova - 4 Maria Beregova - 5 +26 Maria Beregova - 6 Celebrity Novu DiCaprijevu djevojku paparazzi prate u stopu, a njena ljepota nije promakla ni slučajnim prolaznicima

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene