unakazio lice

Ovaj muškarac nekad je bio pravi ljepotan, najnovije fotografije rastužile su mnoge jer se uništio plastičnim operacijama

Mickey Rourke Mickey Rourke Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke - 7 Mickey Rourke - 6 Mickey Rourke - 5 Mickey Rourke - 4 Mickey Rourke - 3 Mickey Rourke - 2 Mickey Rourke - 1 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +28 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke snimljen nakon dužeg vremena na ulicama Beverly Hillsa i to nakon vijesti da bi ga uskoro trebali ponovno gledati u novoj ulozi.

Legendarni holivudski glumac Mickey Rourke viđen je nakon dugo vremena u javnosti i to u izlasku sa svojim dugogodišnjim prijateljem i frizerom Giuseppeom Francom na Beverly Hillsu.

71-godišnji Mickeky poljubio je prijatelja u obraz i pozdravio se s snjim pri izlasku iz popularnog talijanskog lokala, a gdje su ga uočili paparazzi, što nije bilo teško obzirom na upečatljiv stajling u kojem se pojavio.

Na sebi je nosio dugi karirani kaput, široke traperice i sivu majicu, a kombinaciju je upotpunio bijelim kaubojskim šeširom.

Pogledaji ovo Mickey Rourke u Dubrovniku, 2009. godina Nekad i sad Nekadašnji holivudski seks-simbol u Dubrovniku je plijenio poglede licem koje je operacijama potpuno izobličio!

No ono što je svima prvo zapelo za oko je glumčevo lice, puno tragova prekomjernih estetskih operacija i korekcija kojima se tijekom posljednjih nekoliko godina podvrgnuo.

Nekad zgodnog glumca brojne obožavateljice i danas pamte po erotskoj drami "Devet i pol tjedana", u kojem je zaigrao s jednako atraktivnom kolegicom Kim Basinger i odradio nekoliko seksi scena, a početkom 90-ih glumio je akcijskim hitovima "Harley Davidson i Marlboro Man" s holivudskim facama Don Johnsonom i Tomom Sizemorom.

No 1991. godine iznenada se odlučio profesionalno baviti boksom, koji je amaterski trenirao kao tinejdžer. Tada 39-godišnji Rourke objasnio je kako nema poštovanja prema sebi kao glumcu i da ima osjećaj kao da samog sebe uništava. Tijekom boksačke karijere podlegao je mnogim ozljedama među kojima su slomljeni nos, slomljeni nožni prsti i rebra, razdvojeni jezik i jako natučeni obrazi. Usto je izgubio i kratkotrajno pamćenje.

"Htio sam si dati priliku, testirati sebe fizički dok još imam vremena", osvrnuo se Mickey na svoju boksačku karijeru. Zbog svih ozljeda lica morao je na plastične operacije u kojima su mu radili rekonstrukciju, a njegovo stanje je nazvano jako unakaženim.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Danas je teško gledati što je učinio svom nekad lijepom licu, a bio je glavni seks-simbol i tiha patnja žena!

U međuvremenu se vratio i glumačkom svijetu, no umjesto njegovih uloga i vještina, Mickey u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravljao lice zbog boksačkih ozljeda, postao je ovisan o operacijama i botoksu kojima je htio postići mladoliki izgled, a nakon toga često šokira transformacijom.

Mickey je dva puta bio u braku, prva supruga mu je bila Debra Feuer s kojom se oženio 1981., a razveli su se osam godina kasnije. Nakon toga je šest godina bio u braku s manekenkom Carré Otis. Supružnici su svojedobno privlačili pozornost javnosti jer je procurila snimka njihovog seksa. Vjenčali su se u lipnju 1992., a dvije godine kasnije je Mickey bio optužen za zlostavljanje supruge. Kasnije su optužbe odbačene, a par se pomirio i zajedno glumio u filmu "Nemogući izlaz", no razveli su se krajem 1998.

Pogledaji ovo La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

Inače, nedavno je objavljena vijest da će Mickey glumiti u nadolazećem igranom akcijskom trileru "Bring The Law".
Prema pisanju Deadlinea bit će dio glumačke postave koja uključuje Petera Facinellija i Nickyja Whelana.

Radnja filma "Bring The Law" bit će usredotočena na emocionalno uništenog detektiva odjela za ubojstva koji počinje otkrivati zavjeru usredotočenu na korupciju u Los Angelesu, a datum njegove premijere još nije poznat.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene