Ostala je gotovo ista

Od dana njezine najveće slave prošlo je čak 27 godina, tad je žarila i palila u bendu koji su svi obožavali

Mel C (Foto: Profimedia) Mel C (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mel C (Foto: Profimedia) +0 Mel C (Foto: Profimedia) Galerija

Mel C je u ležernoj šetnji Londonom pokazala lice bez šminke i mladenački izgled koji je uspjela očuvati unatoč svim problemima s kojima se nosila u ranoj mladosti.

Britanska pjevačica Mel C proslavila se kao Sporty Spice i članica jedne od najpopularnijih ženskih grupa svih vremena Spice Girls, koja je žarila i palila 90-ih godina.

Pogledaj i ovo Mel C (Foto: Profimedia) otvorila dušu Bivšoj spajsici 11-godišnja kći je najveći oslonac, ohrabrila ju je da prekine s njezinim ocem

Mel C nadimak je dobila zahvaljujući svom sportskom stilu i načinu života, a da ga se nije do danas nije odrekla, 47-godišnja pjevačica pokazala je u šetnji Londonom tijekom koje su je snimili paparazzi. Za tu je priliku odabrala sportsku trenirku, jaknu i tenisice, dok na licu nije imala ni trunke šminke pa su mnogi primijetili njezin mladolik izgled bez bora.

Slavna Britanka pravog imena Melanie Chisholm nedavno je progovorila i o pritisku slave i zaključila kako misli da ne bi preživjela da je bila na vrhuncu slave u doba društvenih mreža. Osvrnula se i na probleme s kojima se suočavala 90-ih godina u podcastu Sink The Pink's Pop-Tarts.

"Mislim da ne bih to mogla podnijeti, mislim da danas ne bih preživjela. I u svoje doba žalim što nisam potražila neku vrstu mentalne pomoći kako bih izbjegla neke prepreke koje su mi se našle na putu. Iako smo imale jedne druge, mi djevojke istodobno smo proživljavale iste stvari, ali svaka bi se s njima nosila na drugačiji način. Ja sam bila jedna od zrelijih, majčinski nastrojena prema ostalima. Uvijek sam bila takva, pa i u bendu, a najviše sam pazila na Baby Spice ili Emmu Buntton. Teško je biti slavan kada si mlad", zaključila je.

Dodala je i kako je 1994. godine imala samo 20 godina kada se javila na oglas za osnivanje ženske grupe, i da je nakon toga imala sve o čemu je sanjala, ali je bez obzira na sve bila očajno nesretna.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker (Luka Stanzl/PIXSELL) Kristina Bralo +0 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Celebrity Davor Šuker prekinuo ljubavnu vezu s 25 godina mlađom ljepoticom, a još nedavno se šuškalo o zarukama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene