Stvarno zabrinjavajuće

Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Matthew Perry pojavio se u javnosti zapuštenog izgleda, što je zabrinulo i rastužilo njegove brojne obožavatelje.

Najnovije fotografije glumca Matthewa Perryja, koji je u seriji "Prijatelji" utjelovio svima omiljenog Chandlera, ponovno su izazvale veliku zabrinutost njegovih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

52-godišnji Matthew snimljen je u Los Angelesu, i to poprilično zapuštenog izgleda i zabrinutog izraza lica, a čini se da je prikupio i nekoliko dodatnih kilograma viška, koji su posljedica burnog načina života i velikog tereta slave s kojim se teško nosio.

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Ovih je dana najavio izlazak svoje biografije, koja se očekuje tijekom jeseni 2022. godine, a planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu serije i kako je došao do stanja u kojem se nalazi.

Matthew se posljednji put u javnosti pojavio ispred jednog restorana u Malibuu, gdje je uživao u večeri, a pritom su do izražaja došli njegovo opečeno i natečeno lice zabrinutog pogleda i oronula odjeća.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dodi Fayed (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bogati nasljednik zaveo je brojne slavne ljepotice prije nego što se zaljubio u princezu, s njom je i tragično okončao život

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović zagonetno poručila: ''Previše se ozbiljno shvaćamo, shvatila sam što je jedino važno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene