Ljubav nije potrajala

Sjećate se Maline Grahek? Bivša najseksi Hrvatica odrekla se karijere i posvetila odgoju sina, ali još se pamti bizarna tučnjava u kojoj je sudjelovala!

Malina Grahek Malina Grahek Damjan Tadic/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Malina Grahek i Josip Šelendić na Hvaru 2010. godine - 1 Malina Grahek i Josip Šelendić na Hvaru 2010. godine - 2 Malina Grahek i Josip Šelendić na Hvaru 2010. godine - 3 Malina Grahek i Josip Šelendić na Hvaru 2010. godine - 4 Malina Grahek bodrila rukometaše (FOTO: Marko Lukunic/Pixsell) - 4 Malina Grahek (FOTO: Instagram) Malina Grahek (FOTO: Instagram) Malina Grahek bodrila rukometaše (FOTO: Marko Lukunic/Pixsell) Malina Grahek bodrila rukometaše (FOTO: Marko Lukunic/Pixsell) Malina Grahek na snimanju spota Josipa Ivančića +8 Malina Grahek i Josip Šelendić - 6 Galerija

Malina Grahek i Josip Šelendić bili su jedan od popularnijih domaćih parova, a njihovu braku kraj je došao 2012. godine.

Naša bivša manekenka, koja je nosila i titulu najseksi Hrvatice, Malina Grahek svojevremeno je vladala domaćim modnim pistama i bila je glavna zvijezda društvenih događanja, no danas živi drugačijim načinom života.

34-godišnja Malina se povukla iz javnosti kako bi se posvetila brizi o sinu Luki kojeg je dobila u braku s 44-godišnjim poduzetnikom Josipom Šelendićem od kojeg se razvela 2012. godine. Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u korektnim odnosima i zajedno brinu o svom jedincu, a Malina je jednom prilikom otkrila da su joj dani poprilično ispunjeni jer dok je sin u školi ona radi u obiteljskoj firmi, točnije u pogrebnom poduzeću, koje posluje već 30 godina. Manekenske angažmane zamijenila je uredskim poslom i zbog toga ne žali ni najmanje.

Sada su se pojavile Malinine i Josipove fotografije iz 2010. godine, na kojima su ih fotografi snimili u večernjem izlasku u jednom hvarskom kafiću u kojem su se družili s prijateljima.

Vijest o razvodu Josip je objavio na svom profilu na Facebooku, kada je napisao da je ponovno slobodan. Problemi su počeli godinu dana prije razvoda i to nakon što se u domaćim medijima počelo pisati o Malininu neprimjerenom ponašanju i nekoliko incidenata koje je izvazvala u noćnim izlascima.

Mnogi još dobro pamte i njezinu tučnjavu s kolegicom Anteom Kodžoman do koje je došlo 2009. u jednom zagrebačkom klubu i to u klubu čiji je vlasnik upravo bio Josip, tadašnji Antein bivši dečko, a Malinin budući suprug, a upravo se on navodio kao glavni razlog. 

Malina je u javnosti posljednji put snimljena 2018. godina na rukometnoj utakmici u Areni Zagreb na kojoj se pojavila u društvu sina i prijatelja. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 +29 Charles Pearce i Ella Dovrnik Celebrity Uskoro bivši suprug Elle Dvornik oglasio se nakon objave da se razvode, njezini obožavatelji napali ga zbog fotografije koju je objavio!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju YesJulz - 4 YesJulz - 2 YesJulz - 1 YesJulz - 3 +21 YesJulz - 5 Celebrity Badić koji nekima graniči s neukusom nedavno je nosila i lijepa Hrvatica, a sad je još jedna poznata žena zbog njega bila glavna atrakcija na plaži!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene