Bilo je to davno

Isplivale fotografije Snježane Mehun iz 2007. godine, uhvatili je u izlasku bez mlađahnog dečka kojeg je tada ljubila

Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Ronald Gorsic/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger Snježana Mehun Schillinger - 1 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 4 Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 +10 Snježana Mehun - 1 Galerija

Snježana Mehun Schillinger davne 2007. godine bila je zvijezda brojnih domaćih zabava, a sada su se pojavile zaboravljene fotografije s jedne od njih.

Naša uspješna poduzetnica Snježana Mehun Schillinger oduvijek je bila rado viđeno lice na važnim društvenim zbivanjima, a tome svjedoče i njezine fotografije iz davne 2007. godine koje su se sada pojavile.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun Pristižu čestitke Snježana Mehun puca od ponosa zbog poteza svojeg sina, objavila je i njegove rijetke fotke: "Muškarac mog života!"

Snježana se zabavljala na jednoj zabavi u zagrebačkom klubu Ritz i na njoj je zablistala u stilu Marylin Monroe. Za izlazak je odabrala zlatnu haljinu dubokog dekoltea kojim je privlačila dodatnu pažnju, a kosa joj je bila nakovrčana. Dobro raspoložena pozirala je s modnom agenticom Suzy Josipović Redžepagić i nisu joj smetali blicevi fotoaparata.

U to je vrijeme ljubila osam godina mlađeg manekena Mihaela Galekovića, koji se te večeri ipak nije pojavio s njom. Snježana i Mihael bili su par od 2004. godine, a svoju vezu su 2011. okrunili i brakom, no razveli su se već 2014.

Rastali su se u prijateljskim odnosima. Mihael se nakon razvoda iselio iz njihova zajedničkog doma, a Snježana mu je prepustila vođenje kafića u centru grada koji je tada bio u njezinu vlasništvu. Snježana je kasnije često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

Poslije mlađahnog Mihaela Snježana je pronašla sreću s 10 godina starijim austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom. On ju je zaprosio na Maldivima, a vjenčali su se na Kornatima u rujnu prošle godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin - 2 +0 Ksenija Pajčin - 1 Celebrity Stravično ubojstvo pjevačice regiju je potreslo i zavilo u crno, oko njene smrti puno je toga veliki misterij

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom +28 Renata Lovrinčević Buljan Celebrity Naša bivša misica ne krije ponos zbog sina hajdukovca, odricanja i trud bome se isplatili: "Radost dođe kao zahvala"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene