sjećate se ove serije?

Naša glumica prošle godine ostvarila je ulogu života, a pogledajte kako je izgledala na počecima karijere!

Csilla Barath Bastaić na simanju serije Bumerang TV Csilla Barath Bastaić na simanju serije Bumerang TV Srđan Vrančić/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Knez, Csilla Barath Bastaić, Marija Škaričić, 2005. godina Csilla Barath Bastaić, 2005. godina Csilla Barath Bastaić na simanju serije Bumerang TV Csilla Barath Bastaić na simanju serije Bumerang TV Csilla Barath Bastaić Csilla Barath Bastaić Csilla Barath Bastaić Csilla Barath Bastaić Csilla Barath Bastaić Csilla Barath Bastaić +16 Csilla Barath Bastaić - 4 Galerija

Csilla Barath Bastaić je prije 17 godina glumila u seriji "Bumerang TV", a pogledajte koliko se od tada promijenila.

Glumica Csilla Barath Bastaić (41) svoj karijeru započela je početkom 2000-ih, a jednu od prvih televizijskih uloga ostvarila je u sitcomu "Bumerang TV" koji se prikazivao na Novoj TV 2005. i 2006. godine.

U seriji je glumila veselu i glamuroznu tajnicu Željku, a sada su osvanule fotografije sa zabave za kraj prve sezone, na kojoj je Csilla plijenila poglede svojim dekolteom.

Od tada je prošlo 17 godina Csilla je ostvarila niz uloga u brojnim drugim domaćim serijama i filmovima, ali i jednu na privatnom planu, onu majke. Glumica je sredinom prošle godine sa suprugom Marom Antolovićem dobila kćer koju su nazvali Margit, a nedavno je progovorila o svojem iskustvu s medicinski potpomognutom oplodnjom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Csilla Barath Bastaić (@csillbabe)

"Sjećam se jedne situacije gdje su nam prijatelji, kad smo im priopćili da smo bili u postupku medicinski potpomognute oplodnje i da smo uspjeli (jer mi smo oduvijek vrlo otvoreno govorili o tome), rekli: 'Pa dobro, nećete to valjda nikome govoriti. Pravite se da je sve išlo prirodno.' Zapitala sam se čemu takav stav?! Čemu posramljivanje i nametanje osjećaja da nešto s nama, kao i s toliko drugih parova, nije u redu? Parovi ulaze u postupak MPO iz raznih razloga: ponekad se može detektirati problem, a ponekad, kao u mojem slučaju, nema nikakvih indikacija za neuspjeh. Bez obzira na razloge, svima je zajedničko da je pred njima težak put i da treba izrazito puno strpljenja, odlučnosti i živaca", otkrila je glumica za Gloriju.

Kako je Csilla izgledala prije 17 godine i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 3 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 +29 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Celebrity Uzavreli poljupci 50-godišnje ljepotice i njezina 17 godina mlađeg supruga, njihova je ljubav opstala unatoč svim podsmijesima!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles - 4 Camilla Parker Bowles - 5 Camilla Parker Bowles - 6 Camilla Parker Bowles - 1 +26 Camilla Parker Bowles - 2 Celebrity Kraljica Camilla zbog očitih je razloga bila hit na Wimbledonu, ali morate vidjeti kako izgleda njezina sestra, koja joj nevjerojatno sliči!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene