Sjećate ih se?

Zaraznim hitom pokorili su svijet prije 25 godina i postali senzacija, a evo kako danas izgledaju i što rade!

Grupa Aqua - 3 Grupa Aqua - 3 Screenshot/Youtube 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Aqua - 5 Grupa Aqua - 4 Grupa Aqua - 3 Grupa Aqua - 2 Grupa Aqua - 1 Grupa Aqua - 3 Grupa Aqua - 1 Grupa Aqua - 2 Grupa Aqua - 1 Grupa Aqua - 4 +0 Grupa Aqua - 2 Galerija

Album "Aquarium" i singl "Barbie Girl" grupe Aqua neizostavan su dio djetinjstva brojnih generacija, a od izlaska hita koji se i danas rado pjevuši prošlo je već 25 godina.

Devedeste godine obilježili su mnogi plesni hitovi zaraznih ritmova i tekstova, a među njima je svakako jedan od najvećih hitova bila pjesma "Barbie Girl" koju je izvodila grupa Aqua.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit 'Barbie Girl' Prije 19 godina bili su senzacija, a onda su nestali sa scene – gdje su danas?

Od njezinog izlaska prošlo je 25 godina, ali i dalje je hit brojnih zabava, ali i radijskih etera na kojima se često vrti, dok na Youtubeu ima više od milijardu pregleda.

Grupa Aqua danska je eurodance senzacija koja je 1997. godine digla čitav svijet na noge velikim hitom, a i danas se svi sjećaju stihova njihove najpoznatije pjesme.

Njihova priča krenula je kada je pjevačica Lene Nystrømradila na norveškom kruzeru, gdje ju je uočio glazbenik René Dif. Skupa su pokrenuli bend Joyspeed, koji se kasnije preimenovao u Aqua. Lene i Rene u grupu su primili još Sørena Rasteda i Clausa Norreena te su skupa svirali dok je grupa bila na vrhuncu slave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lene Sundance Grawford Nystrom (@lenenystrom)

Pjesma "Barbie Girl" treći je singl s njihova albuma i prva pjesma koja je postigla globalni uspjeh. Objavljena je 1997. godine, a izveli su je i kao gostujuću pjesmu na Eurosongu 2001. godine, malo prije nego što se grupa raspala.

Grupa je prije nekoliko dana objavila 25. obljetničko izdanje svog debitantskog albuma Aquarium i otkrili su kako se u skoroj budućnosti planiraju fokusirati na turneje što je razveselilo njihove brojne obožavatelje.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana i Tonči Huljić Ivan, Hana i Vjekoslava Huljić Hana Huljić +17 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 7 Severina - 8 Severina - 3 Severina - 2 +31 Severina - 1 Celebrity Severina u ulozi modela i s frizurom koju je baš neobično vidjeti na njoj, pogledajte kako se snašla na modnoj pisti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene