Nekad je sve šokirala

Nikada nije skrivala ljubav prema botoksu, no sada kaže da je nije briga kako izgleda i važno joj je samo jedno

Felicity Kendal Felicity Kendal Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Felicity Kendal - 2 Felicity Kendal - 3 Felicity Kendal - 2 Felicity Kendal - 1 Felicity Kendal - 4 Felicity Kendal - 1 Felicity Kendal +0 Felicity Kendal Galerija

Felicity Kendal priznala je kako je nije briga kako izgleda u osmom desetljeću života, a ljubav prema botoksu nikada nije skrivala.

Britanska glumica Felicity Kendal priznala je da je uopće nije briga kako izgleda u dobi od 76 godina te se osvrnula na šokantne reakcije zbog priznanja da je koristila botoks.

Felicity je veliko zanimanje javnosti privukla 2021. godine kada je dospjela na nekoliko naslovnica zbog svojeg zaglađenog lica te otvoreno priznala da koristi filere, botoks i neke druge tehnike protiv starenja. Sada je pak u razgovoru za The Times priznala kako joj je više stalo do toga da izgleda pristojno nego da izgleda mlađa nego što jest.

"Brinem li se kako izgledam sa 76 godina? Ne baš. Volim izgledati pristojno, kako je moja majka govorila, to je lijepo ponašanje, a ne taština. Pričala sam o korištenju botoksa u prošlosti i činilo se da je to izazvalo takvu buku, kao da se radi o nekom šokantnom modernom fenomenu. Ljudi se dotjeruju tisućama godina, i to tetovažama, noseći korzete, napudrane perike", izjavila je.

Dodala je i kako smatra da su moderna vremena prilično pitoma kada je riječ o izgledu žena te istaknula da se 1970-ih godine žene nisu bojale dotjerati.

Godine 2021. godine Felicity je privukla pozornost obožavatelja tijekom pojavljivanja u "The Graham Norton Showu", a i ranije je otkrila da je obožavateljica botoksa.

"Radim to svakih šest mjeseci, tada ne dobijete užasnu malu boru kad se namrštite", izjavila je jednom prilikom za magazin Sunday Times.

Međutim, u međuvremenu je otkrila da je odustala od njega i umjesto toga se oslanja na jogu, pilates i dizanje utega kako bi ostala mladolika.

"Dođete do točke u kojoj morate spojiti sve dijelove sebe. Bilo je trenutaka kada bih pomislila - imam više od 60 godina, ne mogu više obući kratku suknju zbog koljena. Onda se predomislite i kažete - je*i ga, imam dobre noge, obući ću tajice i kratku suknju", rekla je Felicity za časopis Good Housekeeping.

Redovitoj tjelovježbi i jogi predana je cijeli život, a kaže i da se sjeća kako je kao djevojčica gledala svoju majku kako vježba. 1981. godine proglašena je "pozadinom godine", a dobru je figuru zadržala upravo zahvaljujući tjelovježbi i aktivnom seksualnom životu.

"To je dio života, poput jela ili disanja", izjavila je Felicity jednom prilikom.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dunja Jovanić Dunja Jovanić Dunja Jovanić - 1 Dunja Jovanić - 2 +18 Dunja Jovanić - 3 Celebrity Popularna Srpkinja na dodjelu nagrada došla bez hlača pa počastila fotografe savršenim pogledom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene