Prirodna ljepotica!

Pogledajte kako je Franka Batelić izgledala kad je imala 17 godina, tada je izdala i svoj veliki hit!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 10 Franka Batelić - 9 Franka Batelić - 8 Franka Batelić - 7 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +20 Franka Batelić - 4 Galerija

Franka Batelić 2009. godine imala je 17 godina, a evo kako je izgledala kad je sa svojom pjesmom ''Ruža u kamenu'' pobijedila na europskom OGAE Song festivalu.

Franka Batelić danas je jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj i regiji, a u tinejdžerskim godinama sanjala je o takvoj karijeri. 2009. godine natjecala se na europskom OGAE Song festivalu s pjesmom ''Ruža u kamenu'', a povodom toga odradila je i fotošuting.

Tada 17-godišnja Franka pozirala je na crvenom kauču pokraj prozora, a jedno je sigurno – otad se gotovo nimalo nije promijenila. Nosila je traperice, bijelu majicu i crnu vestu, a prednji dio kose bio je zakopčan prema gore.

Da je ostala vjerna prirodnoj ljepoti, pokazuje njezin vedri osmijeh koji ima i danas, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Franka je udana za našeg bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluku te s njim ima dvoje djece, Gretu i Viktora. Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama.

Franku na Novoj TV gledamo i u žiriju ''Plesa sa zvijezdama''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 1 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 2 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 3 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 4 +26 Vittoria Ceretti - 13 Celebrity DiCaprio i nova djevojka uhvaćeni su u nezgodnom trenutku, eksplicitni prizori pomalo su iznenadili javnost

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović Ema Luketin i Dušan Petrović +5 Ema Luketin i Dušan Petrović Celebrity Hrvatska influencerica privukla pažnju Davida Beckhama, objavio je njezinu fotografiju: "Vrištim!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene