Je li prihvatio?

Moć hipnoze: Djevojka ga pozvala u sobu i tražila da bude Johnny Depp

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Emir Samardžić otkrio nam je puno više od onoga što ste vidjeli u emisiji Supertalent.

Emir Samardžić mnoge je oduševio svojim nastupom u Supertalentu, no nas je dodatno oduševio pričom koju nam je ispričao.

Pogledaj i ovo Ritam zona (FOTO: PR) uzbudljiva večer Imamo nove finaliste! U finale Supertalenta idu Emil i Matea i Ritam zona

Naime, Emir hipnozu koristi u svrhu zabave, no često ga pitaju koristi li ju pri upoznavanju djevojaka i razgovoru za posao. ''Svakako ne jer to je ilegalno, ali postoje elementi koje možete koristiti jer vam mogu prilično pomoći. Najvažnije je imati samopouzdanje, bez toga nema ničega, pa ni hipnoze. Nema čarobne tehnike ali komunikacijske vještine, boja glasa i stav zasigurno mogu pomoći'', iskren je bio Emir kojeg se neke djevojke na trenutak i prestraše, no dobivao je on i bizarne zahtjeve.

''Djevojke se u početku uplaše kada čuju čime se bavim, no vrlo se brzo opuste jer djevojke vole mistiku. Sjećam se jedne hipnoze kada sam ljudima rekao da sam George Clooney pa su se svi htjeli slikati sa mnom i tražili su me autogram. Jedna je djevojka vidjela tu snimku na Youtubeu pa mi je poslala poruku na Facebooku. Tražila je da dođem k njoj, da uđem u njezinu sobu i budem Johnny Depp. Ponudu nisam prihvatio'', prepričao nam je Emir Samardžić i dobro nas nasmijao.

Iako bi Emir tako u sobama mogao biti tko poželi, on hipnozom povremeno pomaže ljudima. Tako je, dok je radio na kruzerima, ljudima pomagao izliječiti morsku bolest. Kazao nam je kako mu za to treba svega 7 minuta i morske bolesti više nema. Pomagao je ljudima da prestanu pušiti te da promijene režim prehrane.

''Pomažem li sebi? Naravno, ali ne klasičnom hipnozom već meditacijom ili imaginacijom'', otkrio je Emir Samardžić koji je oduševio svojim nastupom na Supertalentu.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene