Zvijezda Supertalenta

Virtuoz na tamburici iskreno: "Biološki roditelji mene nisu trebali onda, sada ne trebam ja njih!"

Matej Presnac (Foto: PR) - 2 Matej Presnac (Foto: PR) - 2 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Presnac (Foto: PR) - 3 Matej Presnac (Foto: PR) - 4 Matej Presnac (Foto: PR) - 2 +0 Matej Presnac (Foto: PR) - 1 Galerija

Matej Presnac zadivio je žiri Supertalenta kao najbrži prst Slavonije. O odlasku mladih iz Hrvatske, uspjehu, ali i privatnom životu progovorio je za Showbuzz.

Sjajni Emil Kuzminski i Matea Ivanković oduševili su točkom u polufinalu Supertalenta, a njome izborili i finale natjecanja. Osim njih, u finalu ćemo gledati i plesnu skupinu Ritam zona. No pozornost su privukli još neki sjajni kandidati. Među njima svakako je i talentirani Matej Presnac, koji je osvojio svojim talentom sviranja tamburice. Virtuoz na tamburici oduševio je žiri svojom brzinom, a publiku talentom i glazbenim odabirima.

Pogledaj i ovo Žiri Supertalenta (Foto: PR) Emil i Mateja odnijeli pobjedu! Sudbine kandidata bile su u rukama žirija! "Uh, osjetim malo grč u želucu kad to tako kažeš!"

Mladić je pozvao u prijašnjem intervjuu mlade da ostanu u Hrvatskoj, jer se i u njoj može uspjeti i živjeti uspješnim životom. Zašto to misli, objasnio je za Showbuzz. "Vjerujem da se u Hrvatskoj može uspjeti, samo što može uspjeti onaj tko želi, a ne onaj koji radi ko mrtvo puhalo. Može se u Hrvatskoj uspjeti, samo ako to želiš", odlučno je rekao 18-godišnji Matej. A kako to postići? Ima mladić plan i za hrvatski uspjeh.

"Ja radim na principu jednog citata: Postoje tri načina kako se stvari rade - pravi način, krivi način i način na koji ja radim. Na tom načinu koji ja radim - tak' ja radim", rekao je Matej, ne otkrivajući previše o tom načinu. "Tako da budem sam svoj šef, da osnujem svoju firmu da ne moram trpjeti neku drugu, višu osobu iznad sebe - koja će me gaziti, zapovijedati što da radim", dodao je mladić.

OVDJE pročitajte priču o Mateju Prpići, koji je svojom popularnošću osvojio simpatiju.

Matej Presnac (Foto: PR) - 1 Matej Presnac (Foto: PR) - 1 Foto: PR

Razmišlja i o tome da bude profesor i predaje učenicima svoje znanje, to bi ga veselilo. Dotaknuo se virtuoz na tamburici i svojih bioloških roditelja. Posvojen je, no za svoje biološke roditelje ne želi znati. "Iskreno, ponovit ću se. Oni mene nisu trebali onda, sada ne trebam ja njih! Ja držim do toga što sam rekao", kratko je otkrio o svom privatnom životu.

Lijek za dušu svakako je, kaže, tamburica, no ne samo ona. "Za ljude kakav sam ja, za mene su lijek za dušu tambura, harmonika i violina", zaključio je Presnac.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

Matej Presnac (Foto: PR) - 3 Matej Presnac (Foto: PR) - 3 Foto: PR
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene