Više nije misteriozna

Stjepan Hauser napokon otkrio tko je prelijepa plavuša s kojom provodi vrijeme

Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Valentina Angelica (Foto: Instagram) Valentina Angelica (Foto: Instagram) Valentina Angelica (Foto: Instagram) Valentina Angelica (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Galerija

Stjepan Hauser posljednjih je tjedana objavljivao raspjevane videouratke sa zanosnom plavušom.

Svi su se tjednima pitali tko je lijepa plavuša koja se često pojavljuje na Instagram fotografijama poznatog violončelista.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga, Stjepan Hauser "živjeli smo skupa dvije godine" Hauser progovorio o vezi s Jelenom Rozgom: "Strašno su mi na živce išli tračevi da smo oboje gej, to je bila prava ljubav"

Nije tajna kako je Stjepan Hauser veliki ljubitelj lijepih žena. Nakon prekida dvogodišnje veze s pjevačicom Jelenom Rozgom violončelista smo mogli vidjeti u društvu raznih ljepotica, među kojima je i manekenka te voditeljica Fani Stipković, no ni za jednu nismo mogli potvrditi da mu je djevojka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

Jedna među njima bila je i zanosna plavuša s kojom je Hauser često objavljivao raspjevane videouratke, a početkom rujna našao se na udaru kritika obožavatelja kada je s njom otpjevao Rozgin hit "Oprosti, mala".

"Rozga žena svemir izumila za ovakve pokušaje od žena. Što se Stjepana tiče, šteta je kad jedan bezgraničan talent kojeg čovjek može slušati 24/7, praćen tako oku ugodnom pojavom na koju žene, a bo'me i muškarci maltene svršavaju, nikad ne prevaziđe fazu puberteta u potpunosti. Mislim si pa daj malo manira, malo poštovanja za nekoga s kim si nekada dijelio krevet - bezveze", bio je jedan od komentara na društvenim mrežama, a tada se oglasio i Hauser rekavši kako nije imao nikakve loše namjere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

"Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi htio sam malo razveseliti sve vas koji ste me podržali u pjevanju te sam vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti... Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti, mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

A sada je napokon otkriveno tko je lijepa i glazbeno nadarena plavuša iz videa. "Misteriozna plavuša više nije misteriozna. Svi zapratite Valentinu Angelicu", napisao je Hauser uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Tina (@valentina_t.c) on

Valentina na profilu ima svega 17 fotografija te nešto više od 1400 pratitelja, no vjerujemo da će se ta brojka ovih dana itekako povećati.  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene