Jennifer o haljini

'Samo sam se molila da ne ostanem gola'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je najperspektivnija mlada glumica u Hollywoodu, a i oni koji je ne znaju zapamtili su je nakon SAG dodjele nagrada.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence to samo ona može! Lawrence nasmijala svijet rečenicom koju je izgovorila u kameru, većina je poslije viđenog zaključila: ''Ne zaslužujemo Jennifer!''

Jennifer Lawrence ujedno je i najseksi žena po izboru AskMen-a, ima nominaciju za Oscara za ulogu u filmu 'Silver Linings Playground', a i oni koji nisu znali za nju primijetili su je nakon SAG dodjele nagrada kada je skoro ostala bez haljine nasred pozornice!

>> Jennifer je zakoračila i …. Skoro ostala bez haljine!

'Znala sam da su kamere po cijeloj prostoriji i samo sam se molila Bogu da mi se haljina u potpunosti ne raspadne i da ne ostanem gola.

Kada sam shvatila da i šteta nije tako velika, samo sam se nasmijala. Elegantne i duge haljine očito nisu za mene. Bilo bi mi puno gore da sam pala ili da sam imala crveni ruž na zubima', kaže 22-godišnja glumica.

>> 'Samo sam stajala i pitala se jesu li moje grudi nejednake?'

Za ulogu u filmu koja joj je donijela nominaciju za Oscara morala je naučiti plesaati što joj je bilo jako teško. 'Loša sam plesačica. Ukočim se i to sve jako smiješno izgleda. Svima govorim da ne znam plesati, kuhati, čistiti i šivati', kaže Lawrence koju slava nije nimalo promijenila. 'Na snimanju se osjećam kao kod kuće, ali mrzim onaj drugi dio koji neizbježno dolazi s ovim poslom; paparazze i snimanja za intervjue koji znaju trajati satima. Tu se nikako ne snalazim', kaže Jenn.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene