Oskarovka se dokazala

Mlada glumica nije mu bila prvi izbor!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako se činilo kao da je stvorena za ulogu koja joj je donijela Oscara, slavna je glumica bila tek drugi redateljev izbor.

Neki glumci rođeni su za određene uloge, a takav dojam ostavila je i Jennifer Lawrence u filmu 'Silver Linings Playbook'. No, nedavno se otkrilo kako je uloga prvotno bila namijenjena Anne Hathaway!

Pogledaj i ovo showbuzz jesu ili nisu? VIDEO 'U našoj vezi nema seksa!'

'Američki varalice' dobitnici večeri - doživljaj nije pokvarila ni poplava!

Prije nego što je Jennifer prihvatila ulogu koja joj je osigurala Oscara za najbolju glumicu, Anne Hathaway je odbila sudjelovati u filmu zbog 'kreativnih razlika' između nje i redatelja.

Izvršni producent Harvey Weinstein otkrio je u intervjuu Howardu Sternu kako im Jennifer i Bradley Cooper nisu bili prvi izbor.

'Trebali su to biti Anne Hathaway i Mark Wahlberg. Imali smo Anne, a onda smo imali Marka...Štogod se poslije izdogađalo, dogodilo se', rekao je 61-godišnji filmski mogul.

'Štogod' se odnosi na konflikt s redateljem Davidom O. Russellom. 'David i Anne imali su neke kreativne razmirice', otkrio je i odmah dodao 'A onda je došlo to divno stvorenje koje je ujedno i briljantna glumica i zabavna osoba. Na kraju je osvojila i Oscara!'

Podsjetimo, prošle je godine Jennifer dobila Oscara za najbolju glumicu i to za ulogu mentalno nestabilne udovce Tiffany Matthews. No, nije loše prošla ni Anne, koja je osvojila Oskara za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Les Miserables'.

Izgleda kako J.Law i O. Russell nisu morali premostiti nikakve 'kreativne razlike' pa su tako zajedno surađivali i na filmu 'American Hustle', koji je osvojio ovogodišnji Zlatni globus za najbolji film, a slavna se glumica u svome govoru zahvalila redatelju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene