Kad zasviraju mariachi...

FOTO Anica nosi majicu s porukom, Šuput pokazala seksi tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mariachi, meksička glazba i ugođaj ljetne zabave s glazbenim temama iz svima poznatih i omiljenih sapunica obilježili su prvu večer Bipa Fashion.hr-a.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajnerski dvojac koji se krije iza branda ELFS, pokazali su kolekciju za proljeće/ljeto kojom dominiraju cvjetni uzorak, čipka i vez. Ima tu slavenskih i boho elemenata interpretiranih na ležeran, mediteranski način.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

MODNA REVIJA Fatalna Iva Jerković otela svu pozornost na pisti!

Među vjernim obožavateljima ovog popularnog modnog dvojca našle su se brojne poznate osobe u prvom redu: Maja Šuput, Lejla Filipović, Anica Kovač, Andrea Šušnjara, Anita Dujić Veljača, Petra Kurtela, Antonija Šola, Ivana Delač Đolo, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman... i mnogi drugi koji su plijenili pozornost fotoreportera svojim modnim kombinacijama.

Tako je Anica nosila majicu s natpisom 'I bogati plaču' s citatom iz popularne sapunice, Maja Šuput nosila je seksi dvodijelni kompletić u kojem je otkrila preplanulu liniju, par Filipović bio je elegantan i modno usklađen kao i uvijek, ... tko je pogodio, a tko je malo promašio stajling, pogledajte u našoj galeriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene