Ljubav je u zraku

Parovi koju su nas prikovali za male ekrane: Koji vam je najdraži?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekima mrski blagdan, a nekima dan kada se slavi ljubav. Ususret Valentinovu biramo najbolji televizijski par s malih ekrana!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jedi, moli, voli, Julia Roberts Koji je vaš favorit? Lista najboljih romantičnih filmova koja će uljepšati ovaj malo posebniji dan od drugih

Omiljene televizijske serije prikovale su nas za male ekrane, no od toga ne bi bilo ništa da ljubavni parovi i njihove zavrzlame nisu bile u prvom planu. Oni su lijepi, uspješni i njihova ljubav uvijek nađe put. Skupili smo najpopularnije TV parove, a na vama je da izabere omiljene ljubavnike!

>> Ovo su parovi koji nam vraćaju vjeru u ljubav!

Najpopularnija serija u Hrvatskoj trenutno je turska dramska serija 'Sila'. Glavni par su Boran aga i Sila koji je nakon prisilnog braka ipak zaljubljuju, bore se protiv tradicionalnih običaja i zajedno rade za neko bolje sutra u kojem će živjeti njihova djeca.

I Lara i Jaša mnoge u Hrvate zabavljali svojim svađama, iščekivanjima i ponovnim mirenjima. Od početka je njihova ljubav u Larinom izboru bila suočena s mnogim problemima, no nekako uvijek nađu put jedan do drugoga.

Popularni 'Prijatelji' izrodili su dva popularna para s kojima smo se i smijali i plakali! Ross i Rachel, te Chandler i Monica već su ušli u legende.

Niti jedna lista ne može proći bez TV serije 'Seks i Grad'. Vrckava Carrie i šarmantni Faca godinama su se mirili i prekidali, sve dok on nije napravio veliki korak i otišao u Pariz po ljubav svog života.

Chuck i Blaire sezonama su uveseljavali obožavatelje serije 'Gossip Girl', a s njima smo uživali u intrigama i luksuzu bogataša u New Yorku. Iako među njima nije uvijek sve bilo idilično, Chuck i Blar na kraju su se ipak našli pred oltarom, baš kako i priliči jednoj bajci.

Koji vam je najdraži televizijski par? 

Tko vam je najdraži televizijski par?

  • Boran aga i Sila
  • Lara i Jakov
  • Ross i Rachel
  • Chandler i Monica
  • Carrie i Mr.Big
  • Chuck i Blaire

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene