Večeras od 21h

Izbor za Miss se zahuktava, pale i suze: Splićanka povučena iz finala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove 'Kuće ljubavi' proglašeno je 12 finalistica za Miss Hrvatske. Budite s nama UŽIVO u petak od 21h.

Nastavak puta prema tituli najljepše Miss Hrvatske 2015 izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj.

Pogledaj i ovo showbuzz finale 12. lipnja Svi na more: Crikvenica vrvi ljepoticama!

Na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj je odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala pa će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica. 

Izbor za Miss Hrvatske: Pratite s nama UŽIVO i saznajte tko je najljepša!

'Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici', kažu direktorice izbora.

Ulaznica za ovu važnu manifestaciju više nema, no direktan prijenos se može pratiti na našem portalu Dnevnik.hr. Budite s nama UŽIVO od 21h.



Za večerašnji spektakl sve je spremno – Tihana Harapin Zalepugin i Ištvan Varga marljivo s djevojkama uvježbavaju koreografije, Goran Karan odrađuje tonske probe, a voditelji Davor Garić i Antonija Gogić zabavljeni su svojim dijalozima.

U Crikvenicu pristižu i članovi žirija među kojima su Dubravko Šimenc, Nenad Korkut te vlasnik poznatog njemačkog brenda Festamo Patrik Krasnic. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene