Sitno broji

Još je malo ostalo do velikog natjecanja: Franka blista u srebrnom odijelu, mislila je na svaki detalj

Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Youtube) +0 Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić već od nedjelje sa svojom ekipom boravi u Lisabonu, gdje se priprema za nastup na Eurosongu. Naša predstavnica nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri 12. po redu.

Još je manje od tjedan dana ostalo do prve polufinalne večeri na Eurosongu, na kojoj će nastupiti i naša Franka Batelić, i to 12. po redu. Hrvatska predstavnica sa svojom ekipom već od nedjelje boravi u Lisabonu, gdje obavlja posljednje pripreme za sudjelovanje na Eurosongu. Tijekom srijede odradila je i brojne intervjue, čime se pohvalila na Instagramu, a za tu je prigodu odjenula srebrno odijelo.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Pogledaj i ovo Verka Serduchka nezaboravna ličnost Pogledajte kako izgleda čovjek iza eurovizijske legende Verke Serduchke, u svakodnevnom izdanju teško biste ga prepoznali!

S Frankom su u Lisabonu i skladatelj Branimir Mihaljević, prateći vokali Đorđija Palić i Martina Ivanković, dok je za koreografiju zadužen Igor Barberić, a za stajling Jasenka Tudor Bevanda.

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Franku ćemo na bini gledati u haljini omiljenog domaćeg modnog dvojca Envy Room.

U prvom polufinalu moći ćemo čuti 19 natjecatelja, a u drugom, koje je 10. svibnja, njih 18. Iz svakog polufinala po 10 zemalja prolazi u finale.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene