Oduševile Bilmana!

Ovo su zlatne djevojke: ''Nadamo se da ćemo nadmašiti nastup koji smo izvele''

Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Davor Bilman stisnuo je zlatni gumb plesnoj skupini Dance Queen.

Njihova očekivanja na Supertalentu bila su vezana za novo iskustvo, a ni nadale se nisu da će dobiti zlatni gumb – i to zlatni gumb Davora Bilmana!

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

''Željeli smo djeci priuštiti novo iskustvo. Nešto što je izvan natjecateljskog karaktera na koji su do sada naviknuli.'', ispričale su trenerice Plesnog kluba Dance Queen koji dolazi iz Kraljevice.

Plesne produkcije su plesne točke koje imaju više od 24 plesača, a njih se čak 47 pojavilo na pozornici Supertalenta. Na njihovu uvježbanost, šarm, ali i priču nije mogao ostati imuni ni Davor Bilman čiji je pritisak zlatnog gumba ovu veselu družinu plasirao direktno u polufinale Supertalenta.

''Odlično se osjećamo i presretne smo. Mislim da je ovo bio još jedan pokazatelj koliko vrijedimo i koliko smo dobre.'', gotovo su jednoglasno odgovorili iz Plesnog kluba Dance Queen.

Priznaju kako su se nadale da će razveseliti žiri i pokazati drugačiju izvedbu od ostalih, ali zlatnome gumbu nisu. ''Jako nam je drago što nam je baš Bilman pritisnuo zlatni gumb, ali veselile bismo se i svim DA i veselimo se što su nam svi članovi žirija dali pozitivne i lijepe komentare'', ispričale su.

Kažu kako su zadovoljne nastupom, a ono što pripremaju za dalje nisu željele otkriti. ''To će biti tajna, ali nadamo se da će nadmašiti nastup koji smo izveli'', zaključuju.

Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr) Dance Queen (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene