Sakrila se iza ograde!

Mama, tata, što to radite? Blue Ivy se šokirala kad je vidjela seksi scene slavnih roditelja Beyonce i Jay Z-ja!

Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) +0 Blue Ivy (Foto: Getty Images) Galerija

Beyonce i Jay Z trenutno se nalaze na Svjetskoj turneji "On the Run II", a na nastupima ih prati kći Blue Ivy.

Roditelji ponekad znaju dovesti svoju djecu u neugodnu situaciju, pa čak i oni slavni. Izuzetak nisu pjevačica Beyonce i njezin suprug Jay Z.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 3 Od psića do wc-daski Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

Bez obzira bili mlađi ili stariji, djeca se užasavaju prizora u kojima moraju gledati svoje roditelje u intimnim i seksi pozama. A čini se da je malenoj Blue Ivy to prava noćna mora.

Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Iako bi neki mogli pomisliti kako je navikla na takve prizore, postoji dokaz da baš i nije tako.
Na videosnimci snimljenoj tijekom nastupa u Londonu, u sklopu aktualne svjetske turneje slavnog pjevačkog para, možemo vidjeti Blue Ivy s nekoliko specifičnih izraza na licu - izrazima šoka, čuđenja, gađenja i straha.

Prethodno snimljeni videi pokazaju Blue Ivy kako se zabavlja, pleše i smije s prijateljicom odmah do pozornice, pa nije potpuno jasno što je točno izazvalo takvu reakciju.

Fanovi na društvenim mrežama pretpostavljaju da je vjerojatno vidjela scenu na videoekranu u kojoj su Beyonce i Jay Z u krevetu ili seksi ples na pozornici.

Blue Ivy (Foto: Getty Images) Blue Ivy (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

U svakom slučaju, nije joj se svidjelo ono što je vidjela, pa se u jednom trenutku čak sakrila iza ograde.
To nije bio prvi slučaj da se Blue Ivy ne sviđa ponašanje njezinih roditelja jer smo ju često mogli vidjeti kako slatko koluta očima u njihovu društvu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene