mala zvijezda

Kad je čujete nećete vjerovati da ima tek 14 godina!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezin glas osvojio je publiku u regiji na prvu, a talent show u Srbiji promijenio je njezin život.

Ilma Karahmet iz Kiseljaka, a u Srbiju je došla kako bi se okušala u glazbenom talent natjecanju. Šira publika ju je upoznala nakon što je sve oduševila pjesmom 'Ima jedan svijet' Zorice Kondže, a završetka showa uslijedili su i neki novi projekti.

Pogledaj i ovo Duo Giurintano (Foto: Nova TV) Ovo je neviđeno! Najseksi par "Supertalenta" vratolomni nastup zapečatio vrućim poljupcem

Žiri ustao i zapljeskao: 13-godišnjakinja buduća zvijezda regije!

14-godišnja Ilma sada predstavlja i svoj prvi singl 'Sjeti se' koji potpisuju Miki Perić i Zoran Radetić. 'Pjesma mi se dopala još u demo verziji i znala sam da iako je teška, ja to mogu izvesti na pravi način. Tekst je dirljiv i baš mi se sviđao, ponosna sam što su svi instrumenti uživo odsvirani i što, na kraju, sve zvuči onako kako smo i zamislili', rekla je šarmantna tinejdžerka pred kojom je očito velika karijera.

Iako joj je škola na prvom mjestu, glazba je njezina najveća ljubav. 'Muzika je moja ljubav, stvarno najveća i trudit ću se da opravdam dobre kritike i pozitivne komentare koji me prate od prvog nastupa u X Factoru koji mi je bio odlična odskočna daska. Drago mi je da svi lijepo reagiraju na mene i moj glas, nadam se da će tako biti i u budućnosti i da će ova godina biti, u muzičkom smislu, moja', poručila je mlada pjevačica za 24.rs.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene