U braku tri desetljeća

Tko se sjeća Zorana Jelenkovića? Mi smo ga pronašli i otkrili čime se danas bavi i koji su mu planovi

Zoran Jelenković (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Zoran Jelenković (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zoran Jelenković (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Zbog njegova rijetkog pojavljivanja u medijima mnogi se pitaju gdje je Zoran Jelenković, vlasnik svima dragog hita "Stara Zvona". Posjetili smo ga u Zadru gdje ovaj uvijek nasmiješeni glazbenik radi punom parom.

Ljubavne probleme jednog obožavatelja slomljena srca, Zoran Jelenković pretočio je u pjesmu naziva ''Generacijo'' te je njemu, ali i svima koji pate, poručio kako prava ljubav ne umire i ne poznaje granice.

Pogledaj i ovo showbuzz MUKOTRPAN PUT SJEĆATE LI GA SE? Evo gdje je nestao poznati zadarski pjevač!

''Djevojka ga je ostavila i otišla je na fakultet. On sad ne zna što bi pa sam ja odlučio napisati pjesmu'', otkrio je Zoran Jelenković koji je u braku već tri desetljeća.

Naraštaji su se, tvrdi, znatno promijenili i ljudi su rijetko spremni na kompromise. Nakon 30 godina braka, kaže da je za uspjeh potrebno mnogo više od ljubavi.

Zoran Jelenković (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Zoran Jelenković (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Nisu sve Zoranove pjesme za liječenje slomljenog srca. Mnogi su se uz njegove stihove zaljubili pa je zato čest gost iznenađenja na svadbama. No cjelonoćno zabavljanje svatova nije mu baš privlačno.

''Ovo što otpjevam po 5-6 pjesama po svadbi nisu puno manji novci nego da pjevam cijelu noć. Odradim 40-50 godišnje i to je to'', otkrio je Jelenković koji poput svojih kolega također kruh zarađuje po vjenčanjima.

Osim rada u studiju, najviše ga veseli rad u vrtu. Još od malih nogu Zoran je uzgajao voće i povrće.

''Sadio sam sam i sa bakom. Prodavao na tržnici i svi su kupovali kod mene'', pohvalio se glazbenik.

More i ribolov, uz glazbu, njegova su velika ljubav. Za desetak godina planira se povući na Dugi otok i sa suprugom uživati u mirovini. Ove godine slave i trideset godina braka.

Što nam je još otkrio Zoran Jelenković pogledajte u video prilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene