MUKOTRPAN PUT

SJEĆATE LI GA SE? Evo gdje je nestao poznati zadarski pjevač!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako nije često u medijima, on još uvijek stvara jednakom strašću.

Zoran Jelenković  otkrio je kako je hit "Stara zvona" napisao nakon burne svađe sa suprugom. ''Sada se stalno svađamo pa ne mogu ništa napisat'', otkrio je Zoran.

Pogledaj i ovo In Magazin: Željko Bebek - 5 Nezaboravno iskustvo Željko Bebek otkrio kako mu je bilo na audijenciji kod Pape Franje: "Ako netko misli da mu se neke stvari u životu neće desiti, neka bude strpljiv"

Rijetko ćete Zorana Jelenkovića sresti ulicama Zadra, uglavnom je kod kuće, stvara u svojem studiju.''Nisam bio u Zadru od rata, a  prije rata do sam bio mali. Svakodnevno smo obilazili ovaj parka i cijeli grad. Toliko je bilo života u nama da je to bilo strašno'', prizano je. Nešto pozitvno je i glazba koju neumorno radi i dalje. Pomaže i u stvaranju glazbe svojim sinovima koji su obojica izabrali taj mukotrpan put, kako ga sam naziva.''Sad mogu reći,nije me briga, nemojte se ljudi baviti time, ako se mislite cijeli život baviti time, ili živjeti od toga, to je strašno'', otkrio je Zoran. Pjesma Stara zvona obilježila je njegovu kariejru i gotovo pa nema osobe koja je ne zna, a Zoran se točno sjeća kako je nastala u jednoj besanoj noći u Zadru tijekom rata.''Bila je situacija kad smo se supruga i ja posvađali i ja sam rekao idem i neću se vratiti. Ja se neću vratiti? A ja lud za njom cijeli život i dan danas. I onda sam kukao s prijteljem, bilo je ljeto i tamburali smo za vrijeme pauza od granatiranja Zadra. Ja sam napisao bila je bonaca, more diše, on je napisao gajeta je stala i zvona svete marije u 6 i po zvone, i pišeš opet zvone stara zvona, onomatpeja,  i to je to. Ta svađica i ta želja za uspjehom jer sam htio da se čuje za moju glazbu i to se poklopilo. A sada se svađamo stalno pa ne mogu napisati. Odem u podrum i ništa ne izlazi'', priznao je Jelenković.

Raduje se mirovini tijekom koje će uživati u ribolovi tijekom kojeg zaboravi na sve.
''Glazbu volim najviše na svijetu, ona mi je sve nakon supruge i dijece, ali more me toliko smiruje da zaboravim na glazbu.

Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene