Pogledajte video

'Zora dubrovačka': Talentirana Mirna Medaković u seriji utjelovljuje Anicu Prkačin!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je Mirni Medaković tek 28 godina. zbog svojeg je velikog talenta glumila u već desetak serija. Nije joj sigurno odmogla ni pozitivna energija kojom zrači, kao ni osmijeh koji ne možete ne primijetiti. U Zori dubrovačkoj Mirna glumi medicinsku sestru u gradskoj bolnici.

Iako je svoje prve uloge igrala već u vrtiću, glumica Mirna Medaković nije ni sanjala da će jednoga dana postati poznata glumica. Željela je, vjerovali ili ne, postati političarka.

>> Zora dubrovačka i Stella - Gledajte od 20 sati na Novoj TV!

Srećom, to se nije dogodilo. Nakon svoje prve televizijske role upisala je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu te odigrala brojne televizijske i kazališne uloge. Trenutačno je gledamo u našoj seriji 'Zora dubrovačka', u kojoj utjelovljuje medicinsku sestru Anicu Prkačin.

Kada je nedavno Branko Ivanda, glavni redatelj Zore dubrovačke, za inMagazin pričao o glumcima s kojima radi, za Mirnu Medaković je rekao da je pravo sunce.

'To je jedna ljubav koja traje između nas već dugo. Već par godina koliko radimo skupa. meni je stavrno s njim prekrasno radit jer Branko je, između ostalog, osim što genijalno radi režiju, on je jedan veliki gospodin tako da svaki trenutak proveden s njim je ugodan trenutak i uvijek možeš nešto novo naučit. A ja to volim', otkrila je Mirna pred kamerama inMagazina. Što je još rekla, pogledajte u prilogu!
 

Pogledaj i ovo showbuzz Od 20 sati! Zora dubrovačka i Stella - Gledajte na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene