Nebo boje Dinama

Zaprešić Boysi izvadili as iz rukava: Novom pjesmom odlučili Dinamo vratiti navijačima!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mural Dinama Mural Dinama Zaprešić Boysi Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi Bad Blue Boysi +0 Marko Novosel i Saša Pleše Galerija

Na krilima Dinamova ulaska u četvrtfinale Europske lige Zaprešić Boysi sve ljubitelje modrog kluba časte novom pjesmom. Želja im je da "Nebo boje Dinama" Dinamo vrati navijačima. U razgovoru s Anjom Benetom za IN magazin dečki su se prisjetili anegdota dok su kao pripadnici BBB-a vodili aktivan navijački život te progovorili o predrasudama o navijačkim skupinama.

Samo dva dana nakon što su Modri nokautirali Tottenham i navijače počastili ulaskom u četvrtfinale Europske lige, poklon je stigao i od Zaprešić Boysa. Dečki koji su zarazili naciju uspješnicama poput "Samo je jedno", "Srce Vatreno" ili "Neopisivo", iz rukava su izvadili as za sve Dinamove navijače, koji su brižno čuvali pune dvije godine.

Pogledaj i ovo Pero Galić i Marko Novosel Strastveni navijači Opća opasnost i Zaprešić boysi u duetu, otkrili kako navijaju kad igraju vatreni: "Zamisli da čuju to sve što im izgovaramo"

Ljubav prema Dinamu kod Zaprešić Boysa traje od malih nogu, a nju ne skrivaju ni u imenu benda.

"Ime Zaprešić Boysi, mi uvijek volimo reći Zaprešić da se zna otkud smo, a Boys da se zna tko smo. Tu ne mislimo na spol, naravno, nego na nekad aktivnu pripadnost grupi", govore. 

Malo je poznato i da su neke navijačke pjesme, koje se i danas ore s Dinamove tribine, potekle iz pera Zaprešić Boysa.

"Jedna od poznatijih, dužih je ''Ti si ponos moga Zagreba grada", kažu. 

Svoju nekadašnju aktivnu pripadnost BBB-u ponosno ističu, svjesni činjenice da mnogi, nažalost, često robuju predrasudama o navijačkim skupinama.

Iako danas kao uspješni poslovni i obiteljski ljudi više ne vode aktivan navijački život, sjećanja na to vrijeme više su nego živa. Marko se tako jednom prilikom, nakon burne proslave uspješne tekme, umjesto u krevetu probudio u WC-u jednog irskog puba.

A za kraj nam nije preostalo ništa drugo nego provjeriti je li i znanje o voljenom klubu mjerljivo s ljubavi prema njemu.

Kako su odgovorili na postavljena pitanja, pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene