'Nisam luda''

Lana nam je otkrila zašto se više poistovjetila s rasplesanim Portorikancem nego sa seksi Demi

TLZP: Lana Klingor Mihić kao Luis Fonsi i Demi Lovato TLZP: Lana Klingor Mihić kao Luis Fonsi i Demi Lovato DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Lana Klingor Mihić kao Luis Fonsi i Demi Lovato Lana Klingor Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 6 +0 Lana Klingor Mihić - 2 Galerija

Mogli bismo reći kako su drugu epizodu showa ˝Tvoje lice zvuči poznato˝ obilježili vrući latino ritmovi, a u njima je najuspješnija bila dvostruka transformacija Lane Klingor Mihić koja je odnijela pobjedu. Sanji Kuzmanović otkrila je zašto se više poistovjetila s rasplesanim Portorikancem Luisom Fonsijem nego s pjevačicom Demi Lovato te zašto je ljudi čudno gledaju u automobilu na semaforu.

Uz malu pomoć tehnologije, Lana je dobila priliku zapjevati - sama sa sobom.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Ovo je bio zabavan broj, ajde, imala sam dupli zadatak utjeloviti i Demi Lovato i Luisa Fonsija. Osjećala sam se kao da me netko bacio natrag u vatru, znaš, 10 godina nisam ništa radila, pjevala i odjednom kao da snimam spot. Produkcija, kamere, sto ljudi, tako da je bilo fora, priča Lana. 

A donijelo joj je i prvu pobjedu u ovoj sezoni.

''Uvijek je lijepo biti na tronu, ali cijeli ovaj proces nama je jako zabavan, da i kad smo zadnji, kad smo prvi, nije nam isto, ali nam je stvarno jako lijepo i jako zabavno'', objašnjava te dodaje. 

''Sad, recimo, s odmakom malo kad gledam, i kad sam gledala nastup mi je bilo žao što nisam bila malo više frajer, ali lako je biti general poslije bitke. Ja sam se bojala tog muškog čaganja i tog njegovog stava. On je latino frajer kojem je sve u kukovima i to je sve nešto seksi, mi žene imamo drugačiju poziciju u kukovima nego frajeri'', priča ova PR stručnjakinja 

I tako je Lana dobila zadatak u samo tjedan dana pripremiti dvije transformacije.

''Dok drugi spremaju jednog lika, ti spremaš dva, ali ovdje se radilo stvarno o jako poznatom hitu koji mi svi znamo. Meni je više problem bio naučiti taj tekst španjolskog koji on na početku izgovara i mislila sam okej, ovo nema šanse, iako je meni znanje španjolskog solidno i okej, razumijem ga potpuno, pričam ga slabije, ali sam mislila da nema šanse da pogodim'', kaže. 

Je li se više osjećala kao Luis Fonsi ili Demi Lovato?

'Pa bolje mi je bilo u njegovoj koži. Opuštenije je, Demi Lovato je pjevačica koja je jako dobra. Meni se možda osobno, iskrena ću biti, možda nije svidjelo što sam se morala vokalno približiti Demi. Ne konkretno Demi, nego tom američkom načinu pjevanja, oni su ssvi onako malo nazalni i to kad sam čula verziju kako sam otpjevala, nisam baš bila presretna. Nije ni poanta da ja to otpjevam kao Lana Klingor, poanta je da se približim Demi iako je meni ova Demi bila malo kreštava'', objašnjava. 

Tekst koji joj je prvo predstavljao velik problem, sada zna napamet u bilo koje doba dana i noći.

''Mislim da ga nikad neću zaboraviti. A znaš što, ne možeš pobjeći od toga jer mi imamo jako malo vremena za pripremu zato što radimo i snimamo svaki dan'', kaže. 

No baš zbog toga za vježbu se najčešće ima vremena:

''Kad se voziš u autu, mislim da svi mi najviše vježbamo u autu, tako da unaprijed isprike svima koji me sretnu na semaforu i ako misle da sam luda, nisam, vježbam'', zaključila je sa smijehom. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene